NCLC Varaždin u humanitarnoj akciji na Špancirfestu

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 25 kolovoza, 2012 - 16:15
Lions kučica na prošlogodišnjem Špancirfestu

Pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji NCLC Varaždin Millennium na najvećem festivalu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj - Špancirfestu, koji se ove godine održava u gradskoj jezgri Varaždina od 24. kolovoza do 02.rujna.

NCLC Varaždin Millennium od svog je osnutka kroz prodaju suvenira i raznih ukrasnih predmeta prisutan na toj kulturnoj manifestaciji. Naročito je potrebno istaknuti kontinuiranu suradnju sa Centrom za odgoj i obrazovanje osoba sa posebnim potrebama Tomislav Špoljar, čije se figurice mogu pronaći u kućici kluba u Uršulinskoj ulici. Također, prodaju se i drugi proizvodi (nakit, ženske torbe, umjetničke slike, kukičane igračke, lavanda, buketići suhog cvijeća, šalice...), a namjena prikupljenih sredstava je pokrivanje troškova boravka djece sa šećernom bolesti u edukativnom ljetnom kampu.

Posjetite Varaždin za vrijeme Špancirfesta i dobro se zabavite, a kupnjom nekog od proizvoda kluba ili dobrovoljnim prilogom pripomognite u ostvarenju plemenitog cilja ove humanitarne akcije.

 

Mi služimo!