NCLC Varaždin MILLENNIUM vas poziva na humanitarni „LIONS OPEN BADMINTON TURNIR“

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 27 ožujka, 2017 - 08:20

Drage Lionsice i Lionsi,

čast nam je pozvati Vas na naš humanitarni LIONS OPEN BADMINTON TURNIR, kojeg organiziramo u suorganizaciji sa Badminton klubom Marlex iz Varaždina.

Turnir će se održati u subotu, 25.ožujka 2017. s početkom u 10,00 sati u Sportskom centru TTS u Varaždinu, Ulica Ognjena Price 34.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji „Nova budućnost“ koja djeluje na području grada Varaždina.

Financijska sredstva će se prikupljati putem kotizacija za sudjelovanje na turniru, a ista će se koristiti za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje i dr., a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika Udruge u Varaždinu.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi.

Nakon održavanja sportskog dijela turnira u večernjim satima očekuje Vas odlična zabava uz humanitarni glazbeni sastav jamIT – fakustix, te promotivne cijene pića.

Sve potrebne informacije o turniru nalaze se u prilogu.

Dodatne informacije o turniru kao i prijave na isti vrše se putem e-maila: marek.vz@gmail.com , te na www.facebook.com/BadmintonKlubMarlex/ .

Molimo proslijedite poziv svojim članovima i pridružite nam se u humanitarnom sportskom događaju te uz rekreaciju i zabavu podržite našu humanitarnu akciju.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

 

Dobro nam došli!

Mi služimo!

 

 

 

New Century Lions Club „Varaždin Millennium“

 

Predsjednica

Vlatka Lončar-Lučev