NCLC Varaždin Millennium uručio donaciju „Humanitarnog maskenbala“ Zakladi za studenticu Anju

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 17 travnja, 2017 - 21:36

U petak, 7.4.2017. u prostorijama Udruge slijepih Varaždinske županije, predsjednica Lions kluba NCLC Varaždin Millennium Vlatka Lončar-Lučev, svečano je uručila donaciju predsjednici Hrvatske zaklade za školovanje slijepih „Marko Brkić“ Andreji Veljača i stipendistici Anji Maltarski.

Donacija je prikupljena humanitarnom akcijom „Humanitarni maskenbal“ koji je održan 25.2.2017. u Medinoj škrinji u Varaždinu. Akcija je imala za svrhu prikupiti financijska sredstva za stipendiranje slijepe studentice Anje Maltarski, iznimno uspješne studentice treće godine preddiplomskog studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a ujedno i dugogodišnje članice Udruge slijepih Varaždinske županije. Akcija je bila i više nego uspješna, a prilog tome govori da je u tu svrhu prikupljeno 9.829,00 kuna.

Zahvaljujemo svim Lionsima i prijateljima koji su došli i podržali ovu humanitarnu akciju, kao i suorganizatoru Medina škrinja iz Varaždina te svim sponzorima i donatorima ove hvalevrijedne akcije, kao i izvrsnom humanitarnom glazbenom sastavu Kriglbojsi koji nas je i ove godine humanitarno zabavljao. Zahvaljujemo i vrijednim članicama LEO kluba Varaždin koje su bile zadužene za naplatu ulaznica te su svakog posjetitelja dočekale sa velikim osmijehom. Posebna zahvala ide Hrvatskom društvu skladatelja koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu autorskih glazbenih djela i iznosa troškova naplate koja bi bila uprihodovana navedenom akcijom u korist stipendiranja studentice Anje Maltarski. Od srca vam svima zahvaljujemo jer bez vaše podrške naš cilj ne bi bio ostvariv, a Anji želimo puno uspjeha u daljnjem studiranju.

Nadamo se da su se svi prisutni odlično zabavljali, a kako je bilo na samom Maskenbalu, pogledajte u galeriji slika.

Mi služimo!
NCLC Varaždin Millennium