NCLC Millennium poziva na 19. ŠPANCIRFEST koji se održava u Varaždinu od 18.8.-27.8.2017.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 31 kolovoza, 2017 - 08:49

NCLC Millennium poziva na  19. ŠPANCIRFEST koji se održava u Varaždinu od 18.8.-27.8.2017.

Dragi Lions prijatelji,

sa radošću vas pozivamo na međunarodno poznati najveći festival u sjeverozapadnoj Hrvatskoj - ŠPANCIRFEST koji se po 19. put održava u Varaždinu od 18.8.-27.8.2017. godine.

New Century Lions Club Varaždin Millennium tradicionalno sudjeluje na Špancirfestu. Naše sudjelovanje je uvijek humanitarnog karaktera, pa će tako i ove godine sredstva prikupljena donacijama biti namijenjena za odlazak djece oboljele od dijabetesa u ljetne edukativne kampove u organizaciji Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga, a po potrebi i u ljetne edukativne kampove u organizaciji KBC-a Rebro te drugih organiziranih ljetnih edukativnih kampova za djecu i mlade sa šećernom bolešću.

Stoga, ako namjeravate prošetati Varaždinom za vrijeme Špancirfesta, nemojte zaboraviti posjetiti i našu kućicu koja će biti smještena u Uršulinskoj ulici. U kućici Kluba moći ćete pronaći razne ručno rađene proizvode od keramike i drva, a tu naročito želimo istaknuti kontinuiranu suradnju sa Zajednicom Cenacolo i Centrom za odgoj i obrazovanje osoba sa posebnim potrebama „Tomislav Špoljar“. Također, u jutarnjim smjenama kod kućice Kluba bit će i članovi Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin, koji će špancirerima besplatno mjeriti šećer.

Radno vrijeme kućice: 
ponedjeljak – petak:  9,00-12,00  i  17,00-22,00
subota – nedjelja:     10,00-22,00

Posjetite Varaždin za vrijeme Špancirfesta i dobro se zabavite. Dođite se podružiti s nama i Leićima koji su nam se ove godine pridružili u našoj akciji, odaberite neke od proizvoda kao dragu uspomenu ili kao poklon, a svojim dobrovoljnim prilogom pripomognite u ostvarenju plemenitog cilja ove humanitarne akcije.

Mi služimo!

Karmenka Medenjak, predsjednica NCLC Varaždin Millennium