NCLC Marsonia organizira foto akciju "Brod kao dnevna soba"

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 21 lipnja, 2015 - 12:40

U subotu (20.lipnja) održat ce se humanitarna foto akcija "Brod kao dnevna soba" u suradnji s Udrugom Fotoklub Kadar SB. Članovi NCLC Marsonie i članovi fotokluba došli su na ideju o humanitarnoj foto akciji obiteljskog portretiranja kao zanimljivoj akciji na području Slavonskog Broda. Svi znamo da nam unatoč svim novim tehnologijama, nedostaju lijepe obiteljske fotografije na kojima su prisutni svi članovi obitelji (uključujući i onoga koji je najčešće iza fotoaparata). Fotografiranje nije samo za obitelji, mogu se fotografirati svi zainteresirani.

Na kraju ce biti postavljena scena dnevnog boravka - dvosjed, lampa...U pozadini fotografije vidjet ce se kej, Sava, most ili splavovi, ovisno o kutu snimanja. Sudionici ce moći ostaviti dobrovoljni prihod. Prihod će se sukladno Lions cilju "Vid prije svega" preusmjeriti slabovidnoj djeci našeg grada za kupnju opreme i pomagala potrebnih za školovanje (ovisno o prikupljenim sredstvima odlučit ce se na koji način ce se rasporediti novac - za jedan čitač slike i teksta potreban je iznos oko 2500 kuna, a za jedan Brailleov redak potrebno je izdvojiti oko 27 tisuća kuna koji nisu pokriveni preko HZZO-a).  Kako su gotovo sve akcije, zajedničke akcije svih klubova našeg grada, tako je i u ovoj akciji istaknuto da je ova akcija suradnja svih Lions klubova Slavonskog Broda i Fotokluba Kadar SB.

 

Stoga Vas sve pozivam na fotografiranje 20.06. subota, u vremenu od 18 h - 21 h, na Kej (negdje kod Iguane). Nakon akcije slijedi druženje u Kuci piva ("Druženje i služenje").

 

 

Javorka Jokić

 

NCLC Marsonia