Najmlađi Leo klub „TRI KULE“ već ostvario značajne humanitarne akcije

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 11 lipnja, 2014 - 19:11

Posebna aktivnost LC Kontesa Nera i Povjerenstva za razmjenu mladih je osnivanje LEO kluba „TRI KULE“ koji je u Americi registriran 02. lipnja 2014.g. Klub počinje s djelovanjem u ožujku 2014.g. na inicijativu nekoliko mladih, uključenih u program međunarodne razmjene.

Uspostavili su suradnju s Klubom studenata „Malo misto“ i dnevnim centrom „Egida“. Jedna od prvih akcija realizirana je na inicijativu predsjednika LEO Districta „Sretna košarica“. Prikupljene potrepštine donirane su domu za nezbrinutu djecu u Vugrovcu, pučkoj kuhinji „Sestara milosrdnica“ te beskućnicima Zagreba. Povodom majčinog dana stupili su u kontakt s djelatnicima sigurne kuće „Obitelj Sv. Josipa“. Prikupljeno je 6 krevetića i velik broj pomagala i odjeće. Na inicijativu  LEO Districta i u suradnji sa LC kontesa Nera pokrenuta je akcija prikupljanja pomoći za stradale u poplavi. Do sada je prikupljeno i donirano raznog materijala za četiri kombija. Primili su i zahvalu Caritasa Zagreba.

I na kraju svog Izvješća su napisali....Hvala svim članovima Kluba na angažmanu, posebno našim mentoricama i članicama Lions Kluba Kontesa Nera što imaju povjerenje i što su nam pružile mogućnost da djelujemo i svima koji su se priključili našim dosadašnjim akcijama.

Potvrdnu svečanost planiramo organizirati početkom slijedeće Lions godine.

Leo klub Tri Kule

Zagreb, 11.06..2014.