Na humanitarnom balu LC Poreč prikupljeno 55.000 kn za potrebite

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 23 studenog, 2014 - 14:56

Na 17. Tradicionalnom  humanitarnom balu Lions kluba Poreč održanom 22. studenog u Hotelu Palazzo u Poreču okupilo se preko 150 Lionsa  i njihovih gostiju iz Pazina,Pule,Novigrada,Rijeke,Opatije,Osijeka,Zagreba,Trsta i drugih gradova. Na balu je uz ostale goste bio prisutan i Guverner distrikta 126 Dario Bognolo i dogradonačelnica Poreča Nataša Basanić-Čus koji su u svom obraćanju zahvalili Porečkim Lionsima na svemu što čine u lokalnoj zajednici i na nivou distrikta.

Na uvodnoj svečanosti nastupile su učenice Umjetničke škole Poreč na gitari Antonieta Brajković i Hannah Jakac pod vodstvom Sandre Šustereiter.

I ovaj put Porečki slikar ante Potočnjak je putem Lions kluba Poreč poklonio jedan svoj rad da krasi prostore Porečkog Doma zdravlja na čemu mu se zahvalila dr. Doris Pilato Ćurko.

Pod motom  ZA NJIHOV OSMIJEH ,a povodom blagdana Grada Poreča za dan Sv. Maura kroz donacije,ulaznice,aukciju slika,lutriju,aukciju vina i prodaju vina prikupljeno je 55.000 kn. Prikupljena sredstva tradicionalno uoči Božića bit će donirana Udruzi slijepih, Društvu distrofičara,Društvu invalida, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe u Brkaču, URIOS-u Centru za inkluziju, OŠ Poreč – odjeljenju djece sa posebnim potrebama i drugima.

Sve to je učinjeno uz druženje i dobro raspoloženje , zabavu i ples tako da nam je zadovoljstvo dvostruko.

Lions klub Poreč zahvaljuje svim donatorima koji su svojim novčanim prilozima,prilozima za lutriju,vinarima Istre za donaciju vina i umjetnicima na donaciji slika i mozaika koji su svojim donacijama omogućili ovakav uspjeh humanitarnog bala.

Također zahvaljujemo svim Lionsima i njihovim prijateljima koji su dolaskom na bal dali svoj prilog ovoj izuzetno uspješno organiziranoj akciji Lions kluba Poreč. Vidimo se na godinu.

Zahvaljujemo našim medijskim pokroviteljima web portalima Parentium i Poreština iz Poreča i TV Istra iz Pazina na podršci koji su nam dali u organizaciji bala.