MURSINI BOŽIĆNI KOLAČIĆI

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 prosinca, 2011 - 22:41
Staklenke sa božičnim kolačićima

I opet originalne „Mursice“. Premda su nešto slično imale i uoči prošlogodišnjeg Božića, ove su godine Osječanke – ohrabrene lanjskim uspjehom – ponovno u vlastitoj kuhinji i s vlastitim originalnim receptima pripremile sitne božićne kolačiće. Zapakirale su ih u posebno pripremljene i, također, vlastitim kistovima ukrašene teglice. A sve to pod motom „...Što je Božić bez keksa, suhih kolača i sitnih nezaobilaznih slatkih grickalica. Osim što su zarazni i neodoljivi, ovi su keksići idealan home made darovi, koji vrijede neusporedivo više od onih kupovnih (čitaj: industrijskih)...“ – (da se poslužim citatom iz jedne nedavno objavljene popularne Kuharice.

I upravo u ovoj posljednjoj sentenci sva je istina onoga što vrijedne članice Murse čine na dobrobit potrebitih. Stoga, najvažnije – sav prihod ove nadasve humanitarne aktivnosti namijenjen je zatvaranju financijske konstrukcije za nabavu računala i pisača na Braillovu pismu za potrebe Udruge gluhoslijepih osoba „Dodir“ iz Osijeka – što predstavlja dugoročni i vrlo prepoznatljivi projekt Lions cluba Mursa.

Staklenke s božićnim kolačićima prodavat će na prigodnom Božićnom sajmu osječkog dnevnog lista „Glas Slavonije“ u subotu, 17. prosinca 2011. na Trgu svetog Trojstva u povijesnoj osječkoj Tvrđi. Uz doista naporan rad oko pečenja i pripreme rečenih božićnih kolačića i gotovo umjetničkog oslikavanja staklenki, „Mursice“ su si dale truda i načinile knjižicu s receptima kolačića zapakiranih u njihove teglice. Cijena staklenke s kolačićima iznosi minimalno 65,00 kuna, a cijena knjižice s receptima je 10,00 kuna.

I još nešto za zainteresirane Lionse: Oni koji bi željeli naručiti staklenke s božićnim kolačićima mogu to učiniti pozivanjem aktualne predsjednice Draženke Gutzmirtl (091/520 18 72) ili prošlogodišnje predsjednice Mirjane Jakšić (091/338 12 28). Naravno, naručitelj treba uplatiti adekvatni iznos na račun LC Murse: 2340009-1110020120 kod Privredne banke d.d. Zagreb - Podružnica Osijek. Odmah po primitku narudžbe i uplati, kupljene teglice s kolačićima bit će isporučene naručitelju.

Članice Murse unaprijed zahvaljuju  na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji, uz najiskrenije čestitke za blagoslovljen Božić, te nadasve sretnu, ispunjenu zdravljem, obiljem i zadovoljstvom Novu 2012. godinu.

 

  • Kolačići ispečeni sa ljubavlju Mursica čekaju na vas
  • UF,UF,al je to dobro
  • Tako dobro a tako lijepo ukrašeno