Mursice uručile donaciju prehrambenih i higijenskih proizvoda potrebitima

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 27 siječnja, 2015 - 12:00

Članice Lions klub Mursa ,sa željom pomoći potrebitima u zajednici, organizirale su i provele akciju darivanja  osnovnih prehrambenih  i higijenskih proizvoda.

 Akcija je provedena zahvaljujući donaciji poduzeća Žito d.o.o. Osijek i Saponia d.d. Osijek, koje su donirale proizvode iz svog proizvodnog programa, kojima od srca zahvaljujemo.

Tvrtka Žito d.o.o. Osijek u  donaciji je sudjelovala sa  75 kg oštrog   i 75 kg mekog brašna,  75 kg šećera ,450 komada  jaja i 75 l ulja. Donacija je uključila  i 15 komada plastičnih kanti za domaćinstvo.

Tvrtka Saponia d.d. Osijek donirala je  30 kg praška za pranje rublja, 30 komada paste za zube, 15 l omekšivača ra rublje, 15 l sredstava za pranje posuđa i 15 komada četkica za zube.

Od doniranih proizvoda članice kluba formirale su  15 prikladnih paketa sa prehrambenim  i higijenskim  proizvodima.

Tako formirane poklon pakete  članice  našeg kluba ,  darivale su porodicama slabijeg materijalnog stanja , sa većim brojem članova. Na području Osijeka darivano je  10 –tak obitelji, a dio donacije upućen je u Socijalnu samoposlugu u Vukovaru.

Jedan poklon paket ( prehrana + higijena) darivan je članovima LC Universitas, sa ciljem pomoći  i poticati njihovo djelovanje.

 Članice našeg kluba pristupile su i provele ovu akciju sa željom da  donesu osmijeh i barem donekle uljepšaju dane „svojim susjedima“, porodicama u potrebi.

Nadamo se da smo u tome uspjeli.

Vlasta Šarčevič