MURSICE ORGANIZIRALE PREDSTAVU ČETIRI PRIČE:ŽENA ZA PETU PRIČU:ENA ŠARAC

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 11 ožujka, 2015 - 20:55

U OZRAČJU OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG PRAZNIKA DANA ŽENA, U DJEČJEM KAZALIŠTU BRANKA MIHALJEVIĆA, ČLANICE LIONS CLUBA MURSA ORGANIZIRALE SU PREDSTAVU ČETIRI PRIČE:ŽENA  I POKAZALE SVOJU NEIZMJERNU LJUBAV I PAŽNJU PREMA ONIMA KOJIMA JE TO POTREBNO.

 U PREPUNOM KAZALIŠTU,UZ SVE MOGUĆE DODATNE STOLICE, ODIGRANA JE LIJEPA I DIRLJIVA  PREDSTAVA U KOJOJ  IGRAJU MLADE GLUMICE PETRA CICVARIĆ, PETRA KRALJEV,SARA MOSER I KATICA ŠUBARIĆ , PRED KOJIMA JE BLISTAVA BUDUĆNOST .

 TERMIN PREDSTAVE – DAN UOČI SVJETSKOG DANA ŽENA .A  UPRAVO TIH DANA U GLASU  SLAVONIJE SE POJAVILA PRIČA O NAŠOJ SUGRAĐANKI , SVIMA POZNATOJ  ENI ŠARAC , KOJA IMA PROBLEMA SA KRETANJEM I ŠTO HITNIJE TREBA NA OPERACIJU U BEČ.  PA MOŽEMO REĆI:

 PETA PRIČA:ŽENA ENA ŠARAC

SVI ZNAMO ZA NAŠU HRABRU ENU,ALI MALO ĆEMO SE PODSJETITI TKO JE ENA ŠARAC?

ENA JE MLADA DJEVOJKA KOJA SE OD RANOGA DJETINJSTVA BORI SA BOLEŠĆU.

KAKO ENA VOLI REĆI- SA PODSTANAROM KOJEGA JE OSTAVILA U BELGIJI,SA SVIM POPRATNIM BOLESTIMA KOJE IDU UZ TOG PODSTANARA, REHABILITACIJAMA I SADA SA OTEŽANIM HODANJEM.

ENA JE DOBITNICA NAGRADE PONOS HRVATSKE.  KAKO I NE BI BILA , KADA JE U VREMENU KADA JE I  ONA TREBALA POMOĆ , ZAMOLILA SVE ONE  KOJI HOĆE POMOĆI NJOJ ( A I SAMA  JE  UPLATILA SVA SREDSTVA KOJA JE IMALA )UPLATE SREDSTVA ZA NORU ŠITUM-HRABROG LAVA ,KOJA JE UJEDINILA HRVATSKU U SVOJOJ HUMANOSTI, NO NAŽALOST MALA NORA NIJE DOBILA BORBU SA BOLEŠĆU.

ENA JE BILA POSEBNO SRETNA KADA JE PRIJE GODINU DANA IMALA ČAST POSJETITI PAPU I DOBITI BLAGOSLOV.  A KOLIKO JE VELIKO ENINO SRCE  ZNAMO , JER ENA JE PAPI NA BLAGOSLOV PONIJELA I 5 TISUĆA OTISAKA RUKU DJECE, KOJE JE PRIKUPLJANJE  ENA ORGANIZIRALA ,UMOTANE U HRVATSKU ZASTAVU I MAJICOM NA SEBI NA KOJOJ JE PISALO GAZIM TRNOVITIM STAZAMA VEĆ 12 GODINA I  NIKADA NEĆU ODUSTATI JER VJERUJEM U DRAGOGA BOGA, KOJI ZNA DA IMAM SNAGE NOSITI SVOJ KRIŽ. SVETI OČE,MOLIM VAS DOĐITE U HRVATSKU I BLAGOSLOVITE SVE ONE KOJI GAZE ISTE TAKVE STAZE- BOLESNE, NEMOĆNE,SIROMAŠNE,BESKUĆNIKE I SVE LJUDE KOJIMA JE VAŠ BLAGOSLOV POTREBAN. NA DAR VAM NOSIM OTISKE MALIH RUČICA , PREDIVNIH ANĐELA –HRVATSKE  DJEČICE.

BOLJE UPOZNATI ENU KAKO JE VESELA I PUNA ŽIVOTA, HRABRA KAO PRAVA LAVICA ALI I ONA IMA ŽELJE  I NAPISALA JE

...ŠTO ZNAČI IZAĆI VOLJELA BI ZNATI....TKO OVE TEŠKE DANE MOŽE DA MI SKRATI....DVIJE ŽELJE IMAM I NIJE ME SRAM....I USPRKOS SVEMU JA SE NE DAM....MOŽDA IMAM BAŠ OGROMNE ŽELJE....JER TO SU DA IMAM....ZDRAVLJE I VESELJE  ...JER...JOŠ UVIJEK VJERUJEM U NEMOGUĆE....SVOM SNAGOM SVOG BIĆA....NIJE BITNO KOLIKO ĆE PROĆI VREMENA....ZNAM DA ĆE BITI ONAKO KAKO SANJAM...KAKO ŽELIM...KAKO MOGU...PORED SVIH ŽIVOTNIH OLUJA I BURA, JOŠ UVIJEK IMAM STRPLJENJE...VOLJU...NADU...ŽELJU...SNAGU...ČEKAT ĆU...SVE VELIKE STVARI SE ČEKAJU...VJERUJEM A TO JE DOVOLJNO

ENA ŠARAC

SA PUNO RADOSTI ŠTO MOŽEMO POMOĆI ENI NA PUTU OSTVARENJA NJENIH ŽELJA, SAV PRIHOD OD PREDSTAVE  U IZNOSU 7.330,00 KUNA UPLAĆEN JE NA ENIN RAČUN.

ZAHVALJUJEMO SE GLUMICAMA PETRI CICVARIĆ,PETRI KRALJEV,SARI MOSER I KATICI ŠUBARIĆ, DEKANICI UMJETNIČKE AKADEMIJE HELENI SABLIĆ TOMIĆ, DJEČJEM KAZALIŠTU BRANKO MIHALJEVIĆ I RAVNATELJU IVICI LUČIĆ, KAO I NAŠOJ ČLANICI  JASMINKI MESARIĆ , KOJA JE ORGANIZIRALA OVU PREKRASNU PREDSTAVU .

                                       MIRJANA PAJIĆ