Mladen Kajganić LC Našice jedini kandidat za II.Viceguvernera D-126 iz Regije Istok

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 27 siječnja, 2015 - 08:56

Predsjednicima i tajnicima Lions klubova na Regiji Istok

Izborno povjerenstvo Regije „Istok“ za izbor II. Viceguvernera D -126 održalo je u Našicama 24.siječnja 2015.god. svoju prvu sjednicu.

Izborno povjerenstvo je ustanovilo da je pristigla samo jedna nominacija kandidata za izbor II. Viceguvernera D – 126 Hrvatska.

Nominaciju je poslao Lions klub Našice za svog člana Mladena Kajganića.

Izborno povjerenstvo je detaljno pregledalo pristiglu dokumentaciju i ustanovilo da je ona kompletna i ispravna sukladno članku 3. i 4. Poslovnika Regije Istok o izboru kandidata za II. Viceguvernera Distrikta 126 i članku 32. Statuta Distrikta 126.

Izborno povjerenstvo je zaključilo da nominirani Mladen Kajganić u potpunosti zadovoljava uvjete za nominaciju za II. viceguvernera Distrikta 126 i jednoglasno je usvojilo Odluku o nominaciji Mladena Kajganića za II. Viceguvernera Distrikta 126.

Izborno povjerenstvo dostavlja svim klubovima na Regiji Istok svoju Odluku i sve potrebne dokumente za izbor II. Viceguvernera D-126 u klubovima i molimo sve klubove u Regiji Istok da do 20.veljače provedu proceduru glasovanja kako je navedeno u Odluci izbornog povjerenstva.

Svi dokumenti koji su vam potrebni za ovaj izbor dostupni su vam na linku

http://lions.hr/akcije .

Dokumente možete skinuti i printati,a Izborni listić i Odluku vašeg izbornog povjerenstva možete popunjavati elektronski.

U nadi da ćete ovu proceduru i zadane rokove poštivati kako bi izbor II. Viceguvernera sa naše regije protekao u skladu sa utvrđenim Poslovnikom.

 

Za sve eventualne nejasnoće oko procedure ili  bilo kojeg pitanja možete me slobodno kontaktirati na Mob: 098 339 064 , ili na E-mail: boris.karsa@os.t-com.hr .

 

Uz naš Lions slogan

Mi služimo

Sve vas lijepo pozdravljam

Predsjednik izbornog povjerenstva

Boris Karša