IN MEMORIAM – ZLATKO MIHIĆ 1957 - 2012 G.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 13 studenog, 2012 - 08:05

Jučer je u 55 godini života prestalo kucati veliko srce našeg istaknutog člana i brata Zlatka Mihića. Znali smo za njega često govoriti – Duša brodskih lionsa. Ne samo da je bio dugogodišnji dužnosnik LC Slavonski Brod, već je svojim lajonističkim djelovanjem znao pomagati i rad druga dva brodska kluba. Njegov predan i kontinuiran lajonistički rad itekako se dobro osjećao kako u regiji Istok, tako i u cijelom našem distriktu.

Bio je pravi  lion, bio je pouzdan, na njega smo se uvijek moglo osloniti, za njega nije bilo nerješivih problema, sve je činio s ljubavlju, te je kao takav u više navrata, u mandatima brojnih Guvernera, biran na odgovorne funkcije u našem Distriktu. Neovisno o tome je li bio predsjednik zone, predsjednik regije Istok ili na čelu nekih od stožernih povjerenstava, uvijek je samo njemu svojstvenom mirnoćom i savjesnošću obavljao postavljene mu zadatke.

Pored svih navedenih distriktualnih aktivnosti koje je vrlo uspješno obavljao, uvijek je bio vrijedan dužnosnik i član svoga matičnog kluba LC Slavonski Brod. Nedugo prije što nas je napustio, samo tjedan dana ranije, u vrijeme održavanja 1. sjednice proširenog Kabineta Guvernera u Našicama, Miha je uspješno odradio i svoju posljednju lions zadaću, kao istinski i pravi lion. Bio je, kao i obično, glavni organizator potvrdne svečanosti i četvrtog lions kluba u Slavonskom Brodu – našega podmlatka LEO kluba Marsonija.

Kao da je bilo neke skrivene simbolike u tom njegovom posljednjem lajonističkom činu. Uveo je u našu organizaciju desetak novih mladih ljudi i na njih prenio svoj entuzijazam i ljubav za lionse i za sve one kojima mi svojim djelovanjem pomažemo.

Naš dragi i omiljeni Miha, ostati će nam u trajnom sjećanju, s ljubavlju i sjetom prisjećat ćemo se naših nezaboravnih druženja i svega što nam je svojim bivstvovanjem dao i što je bio – a bio je prije svega pravi i istinski prijatelj na koga smo se uvijek mogli osloniti. Na svemu tome velika mu – hvala.

Otišao je zauvijek naš lions brat Miha – veliki Čovjek.

Tugujućoj obitelji izražavamo iskrenu sućut.

Članovi i Kabinet Guvernera Lions D-126 Hrvatska

*Sahrana našeg dragog Zlatka bit će u ponedjeljak 12.11.12 g. u 15 sati na groblju Brodska varoš u Slavonskom Brodu