Lionsi Valpova i Belišća za Udrugu “ MI“ Valpovo

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 16 prosinca, 2014 - 19:33

U četvrtak 11. prosinca 2014. god.  u Centru kulture „Matija Petar Katančić“  Valpovo, održan  je humanitarni koncert u organizaciji Lions kluba Valpovo Belišće. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je radu  Udruge osoba s invaliditetom „MI“ Valpovo, koja ove godine slavi deset godina svojeg rada.

Na koncertu su sudjelovali Puhački orkestar DVD-a Valpovo pod dirigentskom palicom Dalibora Košutića, HPD Matija Petar Katančić Valpovo i dječji pjevački zbor Valpovački vrapčići pod stručnim vodstvom profesora Želimira Sušića. Najmlađi volonter valpovštine Noa Lulić recitirao je pjesmicu „Oj Valpovo“, a izvedbom pjesme „Anđeo“ izvođačima su se priključili i svi članovi udruge „MI“ koja je i autor teksta pjesme. Kroz ovaj prekrasni glazbeni ugođaj provela nas je Mia Vukadin.

Mnogobrojna publika je s neskrivenim zadovoljstvom slušala sve izvođače i gromoglasnim pljeskom ih nagradila za njihove  izvedbe i učešće u  ovom humanitarnom koncertu.

Predsjednica Udruge „MI“ Nedeljka Crnogaj zahvalila  se  organizatoru koncerta LC Valpovo Belišće, svima koji su došli na ovaj humanitarni koncert, kao i svim izvođačima. Za sjećanje na ovaj događaj članovi Udruge „MI“ poklonili su predstavnicima organizatora i izvođača jastučiće koje su izradili  članovi Udruge „MI“ u svojim redovitim aktivnostima.

Na kraju koncerta predsjednik Lions kluba Valpovo Belišće Jozo Berečić, uručio je Udruzi „MI“ ček na iznos od 5.000,00 kn, a predstavnicima izvođača zahvalnice za učešće na koncertu uz zahvalu svima koji su sudjelovali u realizaciji koncerta. Svesrdno se zahvalio i svim ljudima dobre volje i velikog srca koji su kupovinom ulaznica pomogli u prikupljanju novčanih sredstava za pomoć u radu Udruge „MI“.

Humanitarni koncert završen je zajedničkom pjesmom svih izvođača i članova udruge „MI“  kojim se priključila i publika u dvorani.

Nadamo se da smo i ovim događanjem uspjeli pokazati našu brigu o onima koji nas trebaju, a osmjeh na njihovom licu obvezuje nas da to činimo i ubuduće.