Lionsi LC Valpovo-Belišće za djecu s posebnim potrebama

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 31 siječnja, 2015 - 13:00

 30. siječnja 2015. god.  u Centru kulture „Matija Petar Katančić“  Valpovo, održana  je humanitarna priredba pod nazivom „Monikino igralište“ u organizaciji Lions kluba Valpovo Belišće. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za opremanje dječjih igrališta spravama (igralima) za djecu s posebnim potrebama.

Izvođači na priredbi su bili Ivica Koprivnjak koji je izveo monodramu Ivana Kozarca: „Đuka Begović“, Tamburaški sastav „Čuvari noći“ te mladi glumci Dunja Kučinac i Luka Kuić koji su izveli igrokaz „Reza i Pavoš“.

Publika je s neskrivenim zadovoljstvom pratila sve izvođače i gromoglasnim pljeskom ih nagradila za njihove  izvedbe i učešće u  ovoj humanitarnoj priredbi.

Na kraju priredbe predsjednik Lions kluba Valpovo Belišće Jozo Berečić, se zahvalio izvođačima za učešće na priredbi uz zahvalu svima koji su sudjelovali u realizaciji iste. Svesrdno se zahvalio i svim ljudima dobre volje i velikog srca koji su kupovinom ulaznica pomogli u prikupljanju novčanih sredstava za ovu hvalevrijednu akciju.