Lionsi Hrvatske pomažu stanovnicima Rajeva sela

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 prosinca, 2014 - 10:26

U akciji prikupljanja pomoći za poplavljena područja Lions klubovi i članovi Distrikta 126 Hrvatska donirali su ukupno 70.000 kn. Na osnovu informacija sa tog područja i danas je pomoć potrebna najviše stanovnicima Rajeva sela. Stoga su Povjerenstvo za LCIF i Guverner odlučili da se u povodu Božićnih blagdana stanovnicima Rajeva sela dodjele paketi pomoći sa osnovnim prehrambenim i higijenskim proizvodima koji su potrebni svakom kućanstvu.

Dana 10.12. 2014. godine u srijedu, 11 sati,  podijelit će se 200 paketa pomoći obiteljima u Rajevu selu. Pozivamo sve klubove i pojedince koji su donirali navedena sredstva da dođu u Rajevo selo i tako završimo ovu prekrasnu humanitarnu aktivnost Lionsa.

Naš Distrikt do sada je za poplavljena područja od  sredstava naše fondacije LCIF dodijelio pomoć od 5000 $ za selo Letovanić na Sisačkom području i 10.000 $ za sela Račinovci i Rajevo selo na području Slavonije. Isto tako Slovenski Lionsi su preko našeg distrikta donirali  50 isušivala vlage iz kuća za poplavljeno područje.

Na osnovnu projekta LCIF-u naš Distrikt dobio je donaciju od 50.000$ za opremu kabineta za 4 škole na poplavljenom području,opremu za tjelesni odgoj i kupovinu tamburica za tamburaški orkestar u OŠ Gunja koje su tek nabavljene uništene u poplavi.Projekt je u realizaciji.

S ponosom možemo reći Mi služimo u potrebi.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u donacijama i realizaciji projekata.

Vidimo se u Rajevom selu.

Molimo poštovane medije da dođu u Rajevo selo i prate ovaj događaj.