Lionsi Hrvatske na Lions konvenciji D 132 Republike Makedonije

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 4 svibnja, 2015 - 23:07

23. do 26. travnja 2015. god. – RC  regije istok i kandidat za 2. Viceguvernera D 126 Mladen Kajganić iz LC Našice predvodio je delegaciju koja je bila gost na Konvenciji D 132 Republike Makedonije u Bitoli. Članovi delegacije bili su i Predsjednik povjerenstava za bratimljenje klubova Miroslav Andrišić iz LC Valpovo-Belišće, Predsjednik LC Valpovo-Belišće Jozo Berečić, Predsjednik LC Našice Željko Crnković, Predsjednik organizacijskog odbora konvencije D126 u Našicama Hrvoje Šimić iz LC Našice te Ljupko Krstanović iz LC Valpovo-Belišće i sponzori klubova i budući članovi LC Valpovo-Belišće Ivan Čičak i LC Našice Zlatko Janeski Pec

Konvencija je bila odlično organizirana, tako da svi članovi naše delegacije nose lijepe uspomene iz Makedonije o čemu svjedoče i priložene fotografije.

Na konvenciji je dogovoreno i bratimljenje LC Valpovo-Belišće s LC Heracea iz Bitole te LC Našice s LC Bitola. Spremnost za suradnju i bratimljenje s klubovima iz Hrvatske izrazilo je još nekoliko klubova. Povjerenstvu za bratimljenje želimo uspješan rad na ovom zadatku.

Povelja o bratimljenju gore navedenih Lions klubova biti će potpisana na konvenciji D 126 Croatia u Našicama 23. svibnja 2015. godine.