Lions klub Zadar - Natjecanje u zvučnom pikadu

Slika korisnika Sanjin Stošić
Sanjin Stošić 19 ožujka, 2023 - 19:36

Natjecanjem u zvučnom pikadu zadarski je Lions klub završio akciju za kupovinu tog sportskog rekvizita potrebnog Sportskoj udruzi slijepih i slabovidnih osoba Donat. Većinu sredstava Lionsi su osigurali u prosincu na svom Božićnom balu pa je uplatom predujma pikado došao u Zadar i na turniru svečano uručen članovima udruge Donat.

Njeni se članovi aktivno bave sportskom rekreacijom ali i natjecanjima te u pikadu postižu zavidne rezultate,naglasio je tom prigodom  predsjednik Udruge Donat Josip Laća zahvaljujući na značajnoj donaciji Lions klubu Zadar s kojim ih veže dugogodišnja suradnja. Predsjednica Lions kluba Zadar Davorka Mezić poželjela im je s novim pikadom još bolje rezultate. Ovaj se lijepi događaj, rekla je, uklopio i u završetak Tjedna glaukoma te široku aktivnost svih hrvatskih Lionsa na prevenciji nasilja, između ostalog i sportom. Zahvalila je i svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju kako uplatom donacije tako i dolaskom na turnir uz plaćanje kotizacije. Među njima su bili i pojedini Lionsi iz Šibenika i brojni prijatelji zadarskih Lionsa.

Natjecanje je održano u vrlo prisnoj i prijateljskoj atmosferi u VIP salonu dvorane Krešimir Ćosić na Višnjiku čija se uprava pokazala pravim domaćinom. U svakom paru je bio jedan Lions ili njegov prijatelj te jedan član udruge slijepih. Tri najbolja para na kraju su se okitila medaljama.