Lions klub Valpovo Belišće pomaže obitelj u Račinovcima!

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 12 listopada, 2014 - 22:45

Lions klub Valpovo Belišće  u subotu 11.10.2014. godine proveo je humanitarnu akciju u Račinovcima, jednom od  sela Županjske posavine koje je stradalo u lipanjskoj poplavi rijeke Save.

Predsjedik kluba, Jozo Berečić s članovima kluba  Ljupkom Krstanovićem i Zvonkom Barišićem izmamili su vesele dječje osmjehe u dvije Račinovačke obitelji darivajući im u ime kluba osobno i prijenosno računalo. Našlo se tu i ponešto slatkog, no osmoro djece obitelji Zlatka Valentića i petoro djece Zlatka Brnića nije skrivalo svoju sreću i oduševljenje dobivenim računalima.

Lionsi Valpova i Belišća su svima njima zaželjeli da i dalje budu tako sretni, veseli  i radosni životu unatoč nedaći koja ih je snašla. Izrazili su i nadu da će im darovi pomoći kako u obrazovanju i stjecanju novih prijatelja, tako i u korištenju slobodnog vremena koje će provesti igrajući razne računalne igrice. 

Rastanak s ovim mnogobrojnim obiteljima protekao je uz zahvale i roditelja i djece te njihove želje za još ovakvih susreta, ali u njihovim obnovljenim domovima, čemu se zajedno nadamo.