Lions klub Opatija & Hotel Mozart Opatija organiziraju Noć ljepote, glazbe i dobrih djela

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 17 studenog, 2014 - 19:44

U organizaciji Lions kluba Opatija & Hotela Mozart Opatija u Noći ljepote, glazbe i dobrih djela svi prisutni svojim će dolaskom dati svoj doprinos plemenitom projektu, a istovremeno uživati u jednoj posebnoj emotivnoj, ali i glamuroznoj večeri.

Opatija – Dobrota i ljubav najljepši su dio priče koja će se odigrati idućeg petka, 21. studenog, s početkom u 20 sati, u hotelu Mozart.

U organizaciji Lions kluba Opatija & Hotela Mozart Opatija u Noći ljepote, glazbe i dobrih djela svi prisutni svojim će dolaskom dati svoj doprinos plemenitom projektu, a istovremeno uživati u jednoj posebnoj emotivnoj, ali i glamuroznoj večeri.

– U istarskom trokutu između Roča, Kotli i Huma smjestila se prekrasna Dolina konja, mjesto koje čovjeka približava s konjima, sa prirodom, sa sobom, mjesto koje je nedavno tragično izgubilo osnivačicu i osobu koja u oazu prirode i konja utkala svaki atom svoje ljubavi i velike predanosti. Danas je to mjesto koje okuplja velik broj divnih volontera, no činjenica je da dolazak zime otežava uvjete koji su ionako teški, a svaka pomoć kako bi se životni projekt pokojne Marije ostvario je dobrodošla. S inicijativom Ivane Grabar, Lions klub Opatija & Hotel Mozart Opatija žurno su odreagirali kako bi se skupila novčana sredstva koja će ovom mjestu osigurati osnovne uvjete daljnje egzistencije te pomoći s realizacijom ideja koje će Dolini konja pružiti svjetliju budućnost, napomenuli su organizatori.

Noć ljepote, glazbe i dobrih djela u Opatiju dovodi brojna iznenađenja za sve prisutne, a dozu glamura svakako će dati modna revija na koju su se velika srca odazvali brojni brendovi, dizajneri i butici. Najnovije kolekcije predstavit će tako Marie salon vjenčanica i svečanih haljina, Anais moda, Karla, Max Mara, Sally modni atelier, Peperoncina design, Kaya design by Kristina Nikolić. Jelena Depope Yoko donirat će haljine te će se održati prigodna aukcija. Reviju će nositi prekrasne riječke manekenke: Lana Gržetić, Tea Vrcelj, Ana Franulović, Ivana Brkljačić, Selma Sekimović, Sanja Dobrić, Iva Dubrović. Izgled djevojaka potpisat će vrhunski tim koji čine Iva Berišić, make up artist te Frizerski salon Anais vlasnice Ane Horvatović. Kako bi hotel Mozart koji je u samom početku prepoznao inicijaticu zasjao u posebnom ruhu kako priliči ovakvom događanju pobrinut će se firma GIS.

– Organizatori zahvaljuju svima koji su prepoznali ovu humanitarnu akciju te su svojim doprinosom odlučili uveličati plemenito događanje, a ostavljaju mjesta i za brojna iznenađenja. Ulaz u hotel i na reviju naplaćuje se 100 kuna, u koju je uračunat welcome drink, 2 dcl vina, 1 dcl pjenušca te razni kanapei (slani i slatki), a rezervacije mjesta obavljaju se u Hotelu Mozart na tel: 051 718 260, mob.: 091 171 8260 i na e-mail: info@hotel-mozart.hr. Radi ograničenog broja mjesta svakako preporučamo da na vrijeme obavite rezervaciju svoga mjesta te se 21.11. opustite i uživajte znajući da ste na pravom mjestu u pravo vrijeme, u Noći ljepote, glazbe i dobrih djela, dodali su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net