Lions club Pula je u humanitarnoj akciji "Budi anđeo Lionizma" donirao krevete Pulskoj neurologiji

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 23 lipnja, 2013 - 17:51

Lions club Pula je u humanitarnoj akciji "Budi anđeo Lionizma"

Lions club Pula je u humanitarnoj akciji "Budi anđeo Lionizma" prikupio sredstva za električne krevete s medicinskim antidekubitalnim madracima za neurologiju pulske opće bolnice.

Naime, vrhunac humanitarnih aktivnosti bio je bal održan krajem ožujka. Osim što su prikupljana sredstva, bila je to prigoda da pulski Lionsi proslave 20. godišnjicu uspješnog rada i time pokažu da se i u težim poslovnim vremenima jedino zajedno može polučiti uspjeh.

- Anđeli Lionizma su ljudi dobre volje koji su podržali ovaj projekt, svako prema svojim mogućnostima. Raduju nas uvijek istinite priče poput one o velikom anđelu, gospođi Nadiji, koja je umjesto plaćanja računa za struju uplatila donaciju za krevete. To je stvarna priča o širenju lionističke ideje o brizi i pomoći jedni drugima, istaknula je predsjednica Lions cluba Pula Vesna Plavšić.

Opremanje intenzivne njege Neurološkog odjela pulske bolnice kvalitetnom medicinskom opremom, ukupno sedam električnih kreveta s medicinskim antidekubitalnim madracima, provedeno je u periodu od tri godine.

Tim projektom su zadovoljene tihe želje mnogih koji su sudjelovali i podržavali projekt i na tome im se predsjednica Plavšić i zahvalila. Važnost projekta prepoznao je i gradonačelnik Boris Miletić te ustvrdio da je neophodno opremiti taj zahtjevni medicinski odjel i time približiti medicinskim standardima susjednih država te je sedmi, zadnji krevet kupljen sredstvima Grada Pule. (G. ROJNIĆ) Foto Glas Istre.