Leo klub Rijeka prikupio 3 tone namirnica za socijalnu samoposlugu u Rijeci

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 travnja, 2013 - 19:13

Članovi Leo Kluba Rijeka odlučili su i ove godine povodom Uskršnjih blagdana donirati osnovne prehrambene i higijenske proizvide potrebitima i u dvanaestodnevnoj akciji, uz pomoć volontera, prikupili više od  3 tone istih.

Tijekom humanitarne ackije pod nazivom „Sretna košarica“ članovi Kluba i volonteri dijelili su prigodne letke ispred Konzumovih prodavaonica, pozivajući kupce  da izdvoje nešto iz svoje kupovine za potrebite.  Prikupljena sredstva donirana su Socijalnoj samoposluzi Rijeka, Caritasovu domu za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja, prihvatilištu za beskućnike „Ruže Sv. Franje“ i potrebitim obiteljima s područja grada Rijeke.
Damir Sila-Zih, predsjednik Leo kluba Rijeka, se u svoje i u ime članova Kluba, zahvaljuje svima koji su iz svoje kupovine izdvojili pokoji proizvod i time pomogli potrebitima. Veliko hvala i volonterima, koji su nesebično izdvojili svoje vrijeme i uložili trud za pomoć drugima i zajedno s članovima Kluba pokazali da se kad se male ruke slože, zaista sve može, i da spremno služe svima kojima je pomoć najpotrebnija.