LC ZRINSKI ČAKOVEC ODRŽAO AKCIJU PROIZVOD VIŠE

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 14 prosinca, 2011 - 10:50
Članovi LC Zrinski u akciji

Na adventsku subotu, 3. prosinca, čakovečki Lions klub Zrinski proveo je svoju adventsku akciju Proizvod više. U njoj su se članovi kluba rasporedili u čakovečkim trgovačkim centrima i prikupljali proizvode (prehrambene i kućanske potrepštine) od građana koji su im poklonili povjerenje. Krajnji cilj bio je, dakako, kreiranje božićnih poklon-paketa za socijalno ugrožene sugrađane. Pomogli su i mladi iz Leo kluba Zrinski Čakovec.
Predsjednik kluba Saša Senčar ističe osobito zadovoljstvo akcijom koja je, i u gospodarski nezavidnom trenutku, bila uspješna. Prikupljeni proizvodi bili su dostatni za zadovoljenje više molbi upućenih Lions klubu Zrinski i za upućivanje na adrese koje su sami članovi zacrtali.
Akcija je provedena centrima Mercator, Kaufland, Plodine, Betex i KTC, a poklon-paketi su otišlio na adrese Sigurne kuće, Dnevnog boravka Caritasa, Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, Udruzi slijepih Međimurske županije, u sedam obiteljskih zajednica za inkluziju Udruge za osobe s mentalnom retardacijom, Udruzi umirovljenika, brojnim obiteljima koje su u potrebi. Dio dobivenih slatkiša tijekom akcije ustupljen je Leo klubu Zrinski koji je po školama organizirao akciju Slatkiš, a sve s ciljem osiguranja slatkih darova za djecu.

 

  • Pakovanje proizvoda
  • Razvoženje korisnicima
  • Prikupljanje proizvoda