LC Zrinjevac Zagreb odobren LCIF Childhood cancer Grant u iznosu od 23 200 USD.

Slika korisnika Robert Sedak
Robert Sedak 6 lipnja, 2024 - 11:06

Sretne članice LC Zrinjevac na kraju svoje 25. obljetničke godine humanitarnog rada ponosno objavljuju da su ostvarile postavljen humanitarni cilj te da je naš projekt: HopeMobile- Superheroes in the Way,  za kupnju vozila Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju “ Mladen Čepulić” Dječje  bolnice Zagreb, prijavljen LCIF- u za CHILDHOOD CANCER GRANT odobren u  iznosu od  23 200 USD.
Zahvaljujemo našem partnerskom klubu LC Nasta Rojc iz Bjelovara na podršci u pripremi projekta.
 
Da je lionizam način života, prijateljstvo, pomaganje potrebitima, međusobno pomaganje, ljubav i poštivanje potvrdili ste svi vi dragi lionsi i prijatelji koji ste tijekom ove lions godine podržali naše akcije i pomogli nam osigurati potrebno učešće za kupnju vozila te na taj način omogućili  zajedno s odobrenim Grantom LCIF, kupnju vozila i uručenje vrijedne donacije Dječjoj bolnici Zagreb, u iznosu od 29 000 eura.
Veseli nas da će donirano vozilo, za projekt pokretne palijativne skbi, olakšati mnogim malim pacijentima koji se hrabro bore za sretnije i zdravije sutra,  procese liječenja u toplom okruženju vlastitog doma.

HVALA SVIMA!

Zajedno nastavljamo pomagati, stvarajući bolje, veselije, sretnije sutra !