LC Zrinjevac organizirao humanitarni koncert za zakladu Siera

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 24 studenog, 2012 - 09:10

 Davor Radolfi nastupio je na dobrotvornom koncertu u Preporodnoj dvorani HAZU. Sav prihod od koncerta, za koji se tražila karta više i kojeg je organizirao Lions klub "Zrinjevac" na čelu s predsjednicom Jesenkom Šojat, namijenjen je projektu 'Dom daleko od doma' Zaklade Sierra.

Cilj jednog od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj ''Dom daleko od doma', izgradnja je prvog Centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb kronično oboljele djece. Riječ je o zajedničkom projektu Zaklade Sierra i Klaićeve bolnice, a podršku projektu dali su Grad Zagreb i Ministarstvo zdravlja. Početkom listopada Zaklada Sierra dobila je lokacijsku dozvolu, a kako je istaknula upraviteljica Zaklade Višnja Vranešić početak izgradnje planiran je za proljeće 2013. godine.

U Centru će se provoditi programi palijativne skrbi, psihorehabilitacije te smještaja bolesne djece i njihovih obitelji. Sve prisutne na koncertu u dvorani HAZU pozdravila je voditeljica Sonja Šarunić. Naglasila je kako je riječ o tradicionalnom okupljanju članova Lions kluba 'Zrinjevac' koji djeluje punih 14 godina, a dosad je svojim humanitarnim djelovanjem prikupio dva milijuna kuna za one kojima je to najpotrebnije.

Davor Radolfi rado se odazvao pozivu za sudjelovanjem u ovoj hvalevrijednoj akciji, a svoje dobro poznate balade otpjevao je uz pratnju kolega Luke Udjbinca na akustičnoj gitari i Damira Bardeka na električnom pianu. U znak zahvale, Višnja Vranešić darovala im je svima po jednog plišanog Hrabrog medu, maskotu Zaklade Sierra./portal 24 sata/