LC ZADAR POZIVA NA BOŽIĆNI BAL

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 7 prosinca, 2011 - 10:24

Lions club Zadar i ove godine priređuje tradicionalni humanitarni BOŽIĆNI BAL koji će se održati 09. prosinca 2011. u ARSENALU, s početkom u 20 sati.
Prihod s bala ove smo godine namijenili ODBOJKAŠKOM KLUBU INVALIDA ZADAR - KLUBU SJEDEĆE ODBOJKE. Djeluje od 2006. i punopravni je član Hrvatskog Paraolimpijskog odbora.
Klub okuplja invalide Domovinskog rata i sve druge skupine osoba s invaliditetom. U svom radu naglasak stavlja na uključivanje u sport mladeži s posebnim potrebama, a uz jednog seniorskog u svom sastavu ima i tri juniorska reprezentativca Hrvatske. Nastupa u hrvatskoj ligi i na mnogim domaćim i međunarodnim turnirima te osvaja priznanja i medalje. Ove je godine, uz zapažen uspjeh, organizirao međunarodni turnir u sjedećoj odbojci.
Svojim djelovanjem Klub pomaže procesu integracije života, rada i bavljenja sportom osoba s invaliditetom. Želimo im u tome pomoći i osigurati dio sredstava potreban za sudjelovanje u Hrvatskoj ligi sjedeće odbojke.
Rado bismo vidjeli što više hrvatskih Lionsa na našem balu. Svojim će dolaskom dati doprinos našoj akciji za koju se donacija može i uplatiti na račun otvoren kod OTP banke d.d. broj 2407000-1100075528, OIB: 02709938359 
          Ulaznica za bal iznosi 250,00 kn i uključuje bogatu večeru, lutriju i dobru zabavu uz nastup grupe Calypso te goste iznenađenja.
          Smještaj je moguć u neposrednoj blizini Arsenala, u hotelu Bastion. S popustom za Lionse jednokrevetna soba s doručkom je 678, a dvokrevetna 855 kn.