LC Zadar poziva klubove da se prijave do 10.08./zadnji rok/ za sportske igre Lionsa

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 25 srpnja, 2014 - 14:21

Dragi Lions prijatelji,

LC Zadar predlaže organiziranje sportskog druženja Lionsa Hrvatske i susjednih distrikta koje bi postalo tradicionalno i možda jedan od projekata našeg Distrikta. Domaćin druženju bio bi LC Zadar, a prvi takav sportski susret lionsa, uz humanitarnu akciju, održao bi se od 26. do 28. 09.2014. u Turističkom naselju Zaton.

Plan i program sportskog druženja:

1. dan, petak 26.09.

- dolazak u poslijepodnevnim satima

- 18,30 sati  radni sastanak i upoznavanje s aktivnostima

- večera i radni sastanak klubova

- obilazak Zadra ili druženje u TN Zaton uz živu glazbu

2. dan, subota, 27.09.

- doručak

- 9 sati - početak natjecanja

- 12-14 sati - ručak

- 15-19 sati - natjecanje

- večera

- cjelovečernji zabavni program i humanitarna tombola

3. dan, nedjelja, 28.09.

- doručak

- 9 sati - početak natjecanja

- humanitarna utakmica s predstavnicima medija

- 12-14 sati - ručak

- 15 sati - dodjela priznanja i nagrada sudionicima

Moguće sportske aktivnosti:

-          mali nogomet

-          košarka

-          odbojka

-          karte

-          tenis

-          odbojka na plaži

-          boćanje

-          pikado

-          povlačenje konopa

Humanitarna akcija namijenjena je djeci sportašima s posebnim potrebama sa zadarskog područja. Sredstva bi se osigurala organiziranjem humanitarne tombole i dijelom, iz cijene boravka.

Cijena aranžmana iznosi 680,00 kuna po osobi i uključuje 2 puna pansiona u dvokrevetnim ili trokrevetnim apartmanima s 3 zvjezdice, boravišnu pristojbu, organizaciju natjecanja, uporabu sportskih terena i zabavni program uz živu glazbu.

Dodatak za smještaj u jednokrevetnom apartmanu je 75,00 kn na dan, a  nadoplata za apartman s 4 zvjezdice je, također, 75,00 kn na dan. Moguće je doći prije početka druženja ili ostati nakon njega, a razlika cijene aranžmana se podmiruje po dolasku.

Sportskim druženjem Lionsa, želimo ponuditi jedan novi, drukčiji oblik naših susreta, izvan uobičajenih aktivnosti i obaveza, vezan uz osnovni cilj našeg djelovanja – pomaganje.

Turistički kamp odnosno naselje Zaton je idealno mjesto za ovakvo druženje – uz udoban apartmanski smještaj nudi grijane otvorene bazene, dva kilometra dugu plažu, cjelodnevni animacijski program i zabavu prilagođenu svakom uzrastu, sportske aktivnosti, veliki izbor dućana i restorana, liječničku i zaštitarsku skrb…

Nadamo se da će mnogi Lionsi biti zainteresirani za ovakvo druženje. Kako bismo mogli nastaviti s organizacijom i potvrditi termine, molimo sve klubove da do 10.08.2014. dostave broj mogućih sudionika i sportove za koje su najviše zainteresirani. Ako do 01.06.2014. ne bude dovoljno zainteresiranih, a minimalni broj je 100 sudionika, morat ćemo sve otkazati. Stoga, javite se i najavite svoj dolazak na Prvo sportsko druženje Lionsa.

U ime svih članova LC Zadar,

Srdačno,

Tajnica Davorka Mezić

Prijave slati na:

Tajnica Davorka Mezić davorka.mezic@xnet.hr

Mob 098 9835688

Tajnik kabineta D-126  tajnik@lions.hr