LC Vukovar: Pročelnica Živanović na terenu se upoznala s funkcioniranjem usluge "Halo pomoć"

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 7 rujna, 2016 - 19:38

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović posjetila je Centar za pomoć i njegu Primum u kojem je uspostavljen Call centar za potrebe projekta „Halo pomoć" koji provodi Grad Vukovar u partnerstvu s Lions klubom Vukovar, nositeljem projekta.. Tim putem pročelnica Živanović se upoznala s osobljem u call centru i djelovanjem centra u praksi te potrebama koji korisnici usluge „Halo pomoć" iskazuju.

Projekt „Halo pomoć" koji je u Vukovaru započeo prethodne godine se nastavlja, a u isti sufinancira Grad Vukovar kako bi se poboljšala kvaliteta života osobama starije životne dobi te potaknula svijest o skrbi za starije i o njihovim potrebama.

„Projekt je namijenjen starijim osobama koje žive same ili osobama s invaliditetom, a trenutno ga na području grada Vukovara koristi 35 osoba, dok ga je prošle godine koristilo 14 osoba", rekla je pročelnica Živanović te dodala kako je Grad Vukovar zbog velikog interesa korisnika ove godine za navedeni projekt izdvojio 21.000,00 kuna te time omogućio veći broj korisnika.

Nakon upoznavanja s radom Centra, pročelnica je u pratnji ravnateljice Centra za pomoć i njegu Primum Ivane Buday  te tajnikom Lions kluba Vukovar Željkom Đekić posjetila i jednu od korisnica usluge „Halo pomoć" u njezinom kućanstvu. Korisnica je pritom izrazila zadovoljstvo pružanjem navedene usluge te osjećajem sigurnosti koji joj ista pruža.

Cijeli događaj popraćen je kamerom HRT-a i bit će prikazan na državnoj televiziji.

 

Fotto album možete pogledati OVDJE

 

Vaš LC Vukovar