LC VUKOVAR: Prezentacija rada LC Vukovar i Originalne Bowen Terapeutske Tehnike - BOWTECH

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 25 lipnja, 2015 - 03:01

LC VUKOVAR: Prezentacija rada LC Vukovar i Originalne Bowen Terapeutske Tehnike - BOWTECH

 

Na vukovarskoj radio stanici,  Dunav radio Vukovar 101,50 FM, u emisiji „Gost u studiju“ predstavljen je lionizam u Hrvatskoj, rad Lions kluba Vukovar kao i jedan inovativni način liječenja alternativnom medicinom  – Originalna Bowen Terapeutska Tehnika - Bowtech.

Uživo u studiju, u  45-minutnoj emisiji Jovana Prokić, članica LC Vukovar i Bowen terapeut,  slušaoce je prvotno upoznala o lionsima, o radu Kluba te o Bowen terapiji - holističkom pristupu kod aplikacije ove terapije koja se oslanja na sposobnost tijela da samo sebe liječi. Objašnjen je sam način izvodjenja ove tehnike, kako ona djeluje na organizam da bi ga potakla na oporavak, te primjenu u liječenju oboljelih.

Cilj ovog gostovanja u eteru Dunav radia Vukovar bio je promovirati lionizam u našem okruženju kao i osvijestiti slušaoce o ovom novom načinu rada na tijelu kod nas u Hrvatskoj. Ukazati ljudima da ipak postoje rješenja za njihove zdravstvene probleme koje do sada nisu mogli otkloniti raznim drugim metodama, te da se Bowen tehnika može koristiti i u prevenitve svrhe radi očuvanja zdravlja.

Slušaoci su pokazali veliko interesovanje za rad Kluba kao i za ovu tehniku, mnogobrojnim pozivima javljajući se za vrijeme emitiranja, te telefonskim upitima i poslije emisije.  LC Vukovar nagradio je Bowen tretmanom pet slušaoca, osoba u potrebi,  koji su bili najbrži u direktnom telefonskom  javljanju u eter.