LC Vukovar: Maškare preuzele vlast u Vukovaru

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 19 veljače, 2017 - 20:12

Udruga braniteljica VSŽ,  Lions klub Vukovar i Grad Vukovar organizirali su u subotu, 18. veljače 2017. godine maškare u Vukovaru pod nazivom "VRATIMO OSMJEH U GRAD".

Više stotina kostimiranih sudionika povorke i gostiju prošetali su u povorci kroz središte Vukovara. Povorku maškara predvodio je Gradski puhački orkestar i Mažoretkinje grada Vukovara.  U povorci su bili djeca vukovarskih vrtića, osnovnih škola, srednjoškolci,  studenti, umurovljenici, pokladni jahači i motorista s krivcem Fašnikom kojemu je održano suđenje gdje je proglašen krivim.

Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Vukovara Marijan Pavliček i službeno je predao ključeve grada maškarama koje su tako preuzele vlast u Vukovaru. Maškare će Vukovarom vladati do 28. veljače.  

Organiziran je prigodni program kojeg je vrlo uspješno moderirala i vodila vukovarska lavica i lionesa Mirjana Semenić Rutko.

Proglašene su i najbolje pojedinačne i skupne maske, a potom se veselje nastavilo uz pjesme i ples, a za okupljene je točeno kuhano vino, topli čaj,  palačinke i krafne.

 

Foto album možete pogledati  OVDJE

 

Vaš LC Vukovar