LC Varaždin poziva na bažulijadu 13.listopada

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 13 listopada, 2012 - 17:01

Poštovana braćo i sestre Lionsi,

pozivamo vas da nam se pridružite na tradicionalnoj humanitarnoj akciji Lions kluba Varaždin koja će se po 11. put pod nazivom Bažulijada održati u subotu, 13. listopada 2012. godine u Varaždinu na prostoru uz Gradsku sportsku dvorana na Dravi (Arena Varaždin) u sklopu 17. međunarodnog sajma LOV, RIBOLOV, PRIRODA, TURIZAM.

Bažulijada

Riječ je o natjecanju u kojem će sudjelovati ekipe, nadmećući se u pripremanju starog pučkog jela varaždinskog kraja – variva od graha koji se često u varaždinskom kajkavskom narječju naziva bažulom. Natjecanje ima humanitarni karakter, a cilj mu je prikupljanje sredstava za humanitarne akcije koje provodi Lions kluba Varaždin.

Samo natjecanje održati će se na prikladno uređenom prostoru uz Gradsku sportsku dvoranu na Dravi u Varaždinu, a odvijat će se prema pravilima koje prilažemo. Jelo koje će pripremiti ekipe poslužiti će se nakon natjecanja na domjenku sponzora, natjecatelja i članova Lions klubova. Tri najbolja bažula po ocijeni stručnog suda sastavljenog od prominentnih majstora kuhinje bit će nagrađena „kuhačama“ koje će oslikati eminentni varaždinski umjetnici. Birat će se i najbolje domaće suho meso, najbolje vino, i najbolji slogan za bažul a proglasit će se i ekipa koja je ostavila najupečatljiviji dojam. Sve će to biti popraćeno muzikom domaćih varaždinskih tamburaša što garantira dobar provod. Još da nas vrijeme posluži…

Pristupnina za Lions klubove iznosi 2.000 kuna, a za komercijalne  firme i ustanove 4.000 kuna po ekipi. Prijave se primaju do 9. listopada 2012. godine na e-mail dhuljev@infodesign.hr ili tel. 098 379 194 (Damir Huljev).

U vjeri da ćete prihvatiti naš poziv, s posebnim poštovanjem, uz naš

Pozdrav – Pomažimo !

Miljenko Hacek

Predsjednik LC Varaždin