LC Valpovo-Belišće proslavio 10 godina rada kluba

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 31 ožujka, 2015 - 15:41

U subotu 28.ožujka 2015.god. LC Valpovo-Belišće održao je svečarsku zabavu povodom 10.godišnjice osnivanja kluba. Počasni gosti na proslavi bili su i Guverner D-126 Hrvatska Dario Bognolo,Guverner D132 Republika Makedonija Dragi Filevski , kandidat za 2.viceguvernera i RC Regije istok D - 126 Mladen Kajganić i Tajnik D-126 Zlatko Janković-Miloš te brojni predstavnici 10 LC klubova Regije Istok.

U pozdravnom govoru predsjednik Kluba Jozo Berečić je u kratkom životopisu Kluba istaknuo glavne aktivnosti kluba i klupska i pojedinačna priznanja u proteklih 10 godina.

LC Valpovo-Belišće je za svoj rad dobio 4 priznanja međunarodnog predsjednika LCI i 1 priznanje Guvernera D-126. Članovi Kluba su osim u brojnim aktivnostima u Klubu tokom proteklih 10 godina aktivno učestvovali u radu Kabineta guvernera kao članovi i predsjednici povjerenstava i u 5 mandata bili predsjednici Zona Regije Istok za što su dobili 5 priznanja međunarodnog predsjednika LCI  i 10 priznanja Guvernera  D-126.

Uz dobru zakusku,finu kapljicu i Tamburaški sastav Čuvari noći vrijeme je proletjelo.

 Uz bogatu slavonsku trpezu, odličnu kapljicu i Tamburaški sastav „Čuvari noći“ slavilo se dugo u noć.

Lions klub Valpovo-Belišće se i ovim putem zahvaljuje svima koji su uveličali proslavu naših deset godina rada i sudjelovali u prikupljanju sredstava za Enu Šarac i SOS Dječje selo.