LC Valpovo - Belišće doniralo računalo udruzi Tiha snaga

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 23 srpnja, 2015 - 18:36

IVANOVCI – Pod pokroviteljstvom Grada Valpova i Osječko-baranjske županije, Udruga žena Tiha snaga iz Ivanovaca proteklog je vikenda na prostoru Sportskog centra Rakiće organizirala 3. Obiteljske sportske igre, koje su okupile ljubitelje druženja i rekreacije svih generacija.

Bio je to još jedan dan obilježen druženjem cijelih obitelji, u koje su se s jednakim entuzijazmom uključili i djeca i roditelji, ali i djedovi i bake, pa se na Rakiću skupilo stotinjak posjetitelja. Najmlađi su iskušavali spretnost i snagu u neobičnim disciplinama starih igara koje su za njih kreirale organizatorice ovog događaja: kotrljanje lubenica, skakanje u vrećama, vodeni baloni, magarac, nošenje jaja u kuhači, a bilo je i radionica gumi-gumi igre i drugih sadržaja. I njihovi roditelji i nešto stariji sumještani nisu sjedili skrštenih ruku, jer su za njih bili organizirani odbojka na pijesku, mali nogomet, graničari, badminton…

Cijela ova priča upotpunjena je i gastronomskom ponudom za koju su se pobrinule članice ove udruge, koje su pripremale grah, kuhani kukuruz te sudonike opskrbljivale osvježavajućim pićima.

Za točku na “i” pobrinuo se Lions klub Valpovo-Belišće, čiji su čelnici Tihoj snazi uručili toliko potrebno računalo za rad udruge, koje će biti dostupno za korištenje i drugim stanovnicima Ivanovaca koji ga ne posjeduju.

- Drago nam je vidjeti nekoliko genaracija na okupu koje su se okupile na ovim igrama i raduje nas da vam možemo uručiti računalo koje će  pomoći u radu vaše udruge. Nadamo se da će djeca i dalje uživati u igrama na otvorenom, a računalo neka koriste kada je to zaista potrebno – istaknuo je predsjednik LC Valpovo-Belišće, Jozo Berečić. Tajnik kluba Dinko Jelkić i rizničar Dragan Luketić pridružili su se tim željama.

- Ovo je svakako veliki događaj za našu udrugu, ali i sve stanovnike našeg sela jer ćemo s pomoću računala stvoriti preduvjete za još uspješniji rad i stvaranje novih projekata kojima ćemo nastaviti ostvarivati glavni cilj naše udruge: poboljšanje kvalitete življenja svih stanovnika Ivanovaca - kazala nam je tajnica Tihe snage, Višnja Dorić.

                                                                                                                  (L. Aničić, J. Berečić)