LC Samobor proslavio 15.obljetnicu djelovanja na radost potrebitih

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 12 prosinca, 2014 - 14:32

LC Samobor je u sklopu događanja u povodu 2.sjednice kabineta Guvernera D -126 proslavio svoju 15.obljetnicu djelovanja na radost potrebitih. Prvu večer smo se ugodno družili svi Lionsi pristigli iz ostalih regija Hrvatske i domaćini uz dobru večeru i odličan tamburaški sastav.

A drugo večer je organizirana svečana večera i proslava 15.godina djelovanja LC Samobor. Tom prigodom predsjednica Branka Novosel je održala prigodan govor o djelovanju kluba tijekom tih 15.godina, a Guverner D-126 Dario Bognolo zahvalio Lionsima Samobora na trudu koji ulažu u akcijama kluba i distrikta za korist potrebitih.

Nakon toga su dodijeljene zahvalnice zaslužnim članovima Ančici Bošnjak-Praunsperger, Ireni Borovečki,Diani Serdar i Stipe Luciću te bratskom klubu LC Krško iz Slovenije. U humanitarnom dijelu večere organizirana je bogata lutrija, a sav prihod će ići jednoj od udruga invalida u Samoboru.

Za dobru zabavu se pobrinuo tamburaški sastav od prethodne večeri, a sve je trajalo do sitnih sati, što znači da je bilo jako dobro.

Naravno da nas je ponovno oduševila naša Ančica sa svojim prelijepim glasom.

Zahvaljujemo našim domaćinima na ljubaznosti i gostoljubivosti koju su nam pružili.