LC Pula donirao osvjetljenje igrališta za djecu Kuće Milosrđa u Majmajoli

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 24 siječnja, 2015 - 11:04

U sklopu programa aktivnosti Lions Cluba Pula održana je još jedna hvalevrijedna aktivnost. Članovi Lions Cluba Pula zajedno sa donatorima Eltor, Indi Metal, Zanitel i Vibrobeton omogućili su osvjetljenje igrališta za djecu Kuće Milosrđa u Majmajoli. Primopredaji i rezanju vrpce prisustvovali su Ravnatelj Porečko Pulske biskupije i Biskupijskog caritasa vlč. Željko Zec, Gradonačelnik grada Vodnjana Klaudio Vitasović,tajnik kabineta guvernera Lions D-126 Zlatko Janković-Miloš, Predsjednica Lions Cluba Pula Patrizia Milani i Sena Devović izvršna direktorica NK ISTRA 1961.

"Još jednom smo pokazali da se zahvaljujući dobrim ljudima, dobrim djelima i dobrim namjerama daleko može stići. Ovo će osvjetljenje igrališta omogućiti djeci da igranje na zraku produže, da se druže i da se bave sportom, što bi trebalo omogučiti svoj djeci." rekla je Patrizia Milani predsjednica Lions Cluba Pula.

Nakon uvodnog dijela i podjele zahvalnica donatorima Sena Devović, izvršna direktorica NK ISTRE 1961 zahvalila se na pozivu te uručila djeci potpisani dres i potpisane lopte.

Ravnatelj Porečko Pulske biskupije i Biskupijskog caritasa vlč. Željko Zec zahvalio se svim donatorima i gostima te blagoslovio igralište.

Najveća radost za djecu bili su gosti prvoligaši NK ISTRE 1961 koji su uveličali otvorenje kratkom utakmicom sa djecom.

Druženje nogometaša NK ISTRE 1961 i djece Kuće Milosrđa trajalo je dugo na obostrano zadovoljstvo.

 

Patrizia Milani