LC Poreč proslavio 15-tu obljetnicu uspješnog rada i humanitarnog djelovanja

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 22 lipnja, 2014 - 14:56

Povodom 15. obljetnice Chartera LC Poreč i ispraćaja Lions godine 2013/14  21. lipnja 2014. godine uz bazen Hotela VALAMAR DIAMANT Poreč održana je prigodna svečanost.

Lions klub Poreč je u 15 godina djelovanja donirao preko 1.000.000 kn potrebitima te sudjelovao u mnogobrojnim akcijama u Poreču i Istri kao i na nivou cijele Hrvatske. LC Poreč je jedan od najaktivnijih i najboljih klubova na nivou Hrvatske. O tome svjedoče mnogobrojna priznanja i nagrade među kojima je i Nagrada grada Poreča.

LC Poreč broji 43 člana od kojih je desetak u ogranku Pazin koji se priprema da pod pokroviteljstvom Porečkog kluba osnuje LC Pazin.

Uz muziku i dobro raspoloženje na svečanosti LC Poreč  zahvalilo se svima koji su pridonijeli uspješnom radu kluba u ovih 15 godina humanitarnog djelovanja prije svega charter članovima. Gosti na proslavi bile su uvažene osobe iz Lions organizacije 1.VDG Dario Bognolo, PDG Olga Šober i PID Bojan Šober koji je ujedno i kum kluba  koji su se i obratili nazočnima te PDG Jusuf Šehanović član LC Poreč. Skup je pozdravila i dogradonačelnica Poreča Nataša Basanić – Čuš, a iz udaljenog Osijeka svoje pozdrave kroz prelijepu poruku skupu se obratila i DG Nada Arbanas zaželjevši LC Poreč još puno ovakvih obljetnica na dobrobit potrebitih.

Na proslavi je obavljen i najsvečaniji činu Lionsima prijema dva nova člana u Klub , a i izvršena je primopredaja  dužnosti između Predsjednice Sandre Jagodin i budućeg predsjednika Borisa Jugovca.

Na svečanosti su bilo mnogobrojni donatori i sponzori kojima su uručene zahvalnice te članovi Lions i Leo klubova Istre, Hrvatske,Italije i daleke Kine, te prijatelji Lionsa. Sveukupno preko 100 učesnika

Na svečanosti su kumovi Olga i Bojan izveli prelijepu ariju iz mjuzikla Jalta,Jalta , a član LC Poreč Saša Dejanović  je izveo jednu numeru na klasičnoj gitari.

Sve u svemu jedno prelijepo Lions druženje pod otvorenim nebom U Poreču

ZJM