LC Osijek - Održana tradicionalna 30. akcija prodaje krafni pokladnica

Slika korisnika DINKO BUKVIĆ-BULJUBAŠIĆ
DINKO BUKVIĆ-BU... 11 veljače, 2024 - 20:26

Lions club Osijek je u subotu 10.02.2024. održao izuzetno uspješno prikupljanje donacija prodajom krafni / pokladnica. U nizu stožernih akcija Lions cluba Osijek, ovo je ujedno i najstarija te je ove godine održana po jubilarni 30. put.

Ovogodišnja akcija je održana na već uobičajenom mjestu u Donjem gradu ispred dječjeg kazališta Branko Mihaljević u Osijeku.

Prihod od ovogodišnje akcije namijenjen je Zajednici Cenacolo, zajednici za izlječenje mladih od ovisnosti zajedničkim životom, radom i molitvom u kućama zajednice. Tijekom prodaje članove kluba je posjetio i duhovnik Zajednice Cenacolo vlč. Jurić te podržao akciju.

Sredstva koja će Zajednica Cenacolo dobiti kao donaciju od Lions kluba Osijek zasigurno će im dobro doći u uređenju prostora te provedbu planiranih aktivnosti.

Inače, ova akcija ima svake godine dobar odjek među građanima grada na Dravi, što su potvrdili i izuzetni rezultati prodaje gdje su članovi Lions kluba Osijek u nešto više od 2 sata prikupili donacije - prodali 1500 pokladnica.

Za ove izvrsne rezultate su zaslužni i lokalni mediji koji su prije svega kvalitetno najavili, ali i popratili provedbu aktivnosti. Tako je Hrvatski radio Osijek napravio javljanje uživo te se popriličan broj sugrađana odazvao pozivu te došao po "najfinije pokladnice Slavonije i Baranje". Osim na radiju, aktivnosti su najavljene i popraćene na većini osječkih portala, lokalnim televizijama te Glasu Slavonije.

Služenje i ponos!