LC OSIJEK – NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 20 prosinca, 2011 - 11:40
Auditorij s nagrađenim studentima

Lions club Osijek, koji na proljeće slavi dva desetljeća uspješnog humanitarnog djelovanja, prepoznao je značenje razvoja i unapređenja znanosti, kao jedne od osnovnih premisa budućeg razvitka i novih dostignuća u različitim oblastima gospodarstva i sveukupnih društvenih aktivnosti. Ljudski potencijali pri tome su od iznimne važnosti, pa je i logički zaključak osječkih Lionsa bio okretanje prema mladim i perspektivnim ljudima – u ovom slučaju najboljim studentima Sveučilišta „Josipa Jurja Strossmayer“. U proteklih 17 godina, uključujući i ovu, u predbožićnom ozračju, zajedno s članovima Lions klubova Đakovo i Slavonski Brod, nagradili smo više od 250 mladih ljudi, od kojih su mnogi danas zapaženi i priznati stručnjaci u poduzećima i institucijama, u kojima su započeli svoju životnu i radnu karijeru nakon uspješnog studija. Članovi Lions cluba Osijek posebno su ponosni na činjenicu da ovom svojom aktivnošću, koja je uz brojne druge aktivnosti ovog kluba, zasigurno stožerna t i predstavlja nedvojbeno vrlo prepoznatljivi angažman osječkih 'lavova' u našem Distriktu.

Svečanost dodjele nagrada pozdravila je viceguvernerica Distrikta Nada Arbanas u ime Distrikta i guvernera Jusufa Šehanovića, a svečanosti su nazočili i past guverneri Radoslav Galić, Darko Angebrandt i Šime Nevidal, ujedno i moderator ovog događanja na Odjelu za biologiju osječkog Sveučilišta, a koji je – recimo i to – upravo tom prigodom obilježio i svoj ulazak u Campus Sveučilišta. Razumljivo, svim nagrađenim studentima i članovima Lions klubova toplim riječima obratila se i rektorica Sveučilišta prof.dr.sc. Gordana Kralik. Svečanosti je predsjedao Rudika Gmajnić, predsjednik LC Osijek, uz asistenciju Angela Denisa Delhuse iz LC Slavonski Brod i Damira Grgasa, tajnika LC Đakovo.

I na kraju, evo i ovogodišnjih laureata: DANIJEL KOPIĆ – student Ekonomskog fakulteta, DINO PAVLIĆ – student  Elektrotehničkog fakulteta, DAMIRA NUJIĆ – studentica Filozofskog fakulteta, MARTINA ZAGVOZDA – studentica Građevinskog fakulteta, ZVONIMIR POPOVIĆ – student Medicinskog fakulteta, JELENA JELENIĆ – studentica Poljoprivrednog fakulteta, TEA CABADAJ – studentica Pravnog fakulteta, INA IVANKOVIĆ – studentica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, JELENA ABIČIĆ – studentica Učiteljskog fakulteta, KATICA ŠUBARIĆ – studentica Umjetničke akademije, IVANA GRAČANAC – studentica Odjela za biologiju, VLATKO VUJNOVAC – student Odjela za fiziku, JELENA BUDIMČIĆ – studentica Odjela za kemiju, DOLORES BERAJA – studentica  Odjela za kulturologiju, SANDRA STANIŠIĆ – studentica Odjela za matematiku, VALENTINA SUDIĆ – studentica Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu i ZORAN TOPALOVIĆ – student Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu. – š.

 

  • PDG Šime Nevidal otvara svečanost
  • Članovi LC Osijek i gosti s PDG Darkom Angebrandtom
  • Predsjednik LC Osijek Rudika Gmajnić pozdravlja sudionike svečanosti
  • PDG Radoslav Galić uručuje nagradu studentu ETF-a Dini Pavliću
  • Mihajlo Biglbauer predaje nagradu studentici Građevine Martini Zagvozda
  • Viceguvernerica Nada Arbanas predala je nagradu studentici Učiteljskog fakulteta
  • U ime nagrađenih studenata Lionsima se zahvalio student Ekonomskog fakulteta
  • Uvaženi auditorij nadahnutim govorom pozdravila je rektorica prof.dr.sc. Gordana
  • Znak zahvalnosti na dosadašnjoj primjernoj suradnji – buket cvijeća rektorici ur