LC Novi Marof – Uspješna akcija „Mali dar za veliku stvar“

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 3 travnja, 2015 - 09:57

Lions Club Novi Marof, uz podršku Gradskog društva Crvenog križa Novi Marof i udruge mladih "Mladi za Marof", i ove je godine organizirao humanitarnu akciju "Mali dar za veliku stvar". Cilj ove tradicionalne akcije bio je sakupiti namirnice i higijenske potrepštine za uskršnje pakete humanitarne pomoći kojima GDCK prigodno o blagdanu Uskrsa daruje potrebite obitelji.

Akcija se održala u petak, 21. i subotu, 22. ožujka 2015. godine. Tijekom ta dva dana Lionsi su zajedno sa članovima MZM-a u samo nekoliko sati dežurstava prikupili više od tonu namirnica ukupne vrijednosti preko 8.000kn, što je dosad najveći uspjeh ove akcije. Ona se provodi već četvrtu godinu za redom, a njome je kroz taj period prikupljeno preko 25 tisuća kuna humanitarne pomoći. Kao i prethodnih godina, Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof donirane će namirnice podijeliti obiteljima s više djece ili jedno roditeljskim obiteljima s područja njihovog djelovanja.

“Iskreno zahvaljujem svim Lionsima i MZM-ovcima koji su požrtvovno uložili svoje vrijeme i veliki trud u ovu akciju, no na poseban način želim u ime cijelog Kluba zahvaliti Novomarofčanima koji su i ove godine pokazali da imaju veliko i nesebično srce!” - riječi su Tomislava Uroića, predsjednika LC “Novi Marof”.

Novomarofski Lionsi zahvaljuju i svima koji su na bilo koji način pomogli u provođenju ove akcije: članovima udruge MZM pod vodstvom Luke Petrića, ravnateljici GDCK Novi Marof Mirjani Matić Brdar, Radiju Novi Marof na medijskoj podršci te upravama trgovačkih centara Kitro, Konzum i Trgonom koji su dali na raspolaganje svoj prostor za provođenje ove akcije.