LC Novi Marof organizira humanitarnu akciju MALI DAR ZA VELIKU STVAR

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 25 ožujka, 2015 - 17:36

Lions Club Novi Marof ove godine nastavlja sa akcijom "Mali dar za veliku stvar" u kojoj će se prikupljati hrana i namirnice za potrebita kućanstva i osobe iz Grada Novog Marofa. Akcija se organizira uz podršku Gradskog društva Crvenog križa Novi Marof i udruge mladih Mladi za Marof s kojom se zajednički provodi već četvrtu godinu zaredom.

Akcija će se održavati u petak 20. ožujka u poslijepodnevnim satima i u subotu 21. ožujka prijepodne. Kutije za prikupljanje namirnica biti će postavljene u tri najveća trgovačka objekta u Novom Marofu; Kitro, Konzum i Trgonom gdje kupci nakon svoje obavljene kupnje mogu na odlasku donirati namirnice u količini po želji sukladno sadržaju prehrambeno-higijenskog paketa kojeg propisuje Hrvatski crveni križ: brašno glatko, ulje, šećer, sol, riža, tjestenina, juha u vrećici, konzervirana riba, mesni narezak/doručak, marmelada, keksi čajno pecivo, šampon, sapun toaletni, kaladont i deterđent za pranje suđa.

Po završetku akcije prikupljanja namirnice se predaju Gradskom društvu Crvenog križa Novi Marof, koje će se dalje pobrinuti oko distribucije namirnica osobama i kućanstvima prema svojoj evidenciji.

Ova akcija se prigodno organizira prije Uskrsa sa ciljem da prikupljene potrepštine pomognu potrebitima i omoguće im da u blagostanju proslave najveći kršćanski blagdan. Zahvaljujemo na podršci i molimo vas da sudjelujete u ovoj akciji, jer i najmanji doprinos je vrijedan.

Lions Club Novi Marof

"Mi služimo"