LC Našice proslavio 30 g. rada i humanitarnog djelovanja

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 17 rujna, 2023 - 17:10

LC Našice proslavio 30 g. rada i humanitarnog djelovanja

U subotu 9.09.2023 g. u Hotelu Park Našice u sklopu 1.sjednice kabineta D-126 održana je proslava 30 – te godišnjice rada i humanitarnog djelovanja LC Našice. Uz pripremljenu prezentaciju sa fotografijama iz mnogobrojnih akcija o tome kako se počelo i najznačajnijim trenucima svijetle povijesti te povezanosti sa lokalnom zajednicom LC Našice govorio je osnivač i jedan od najistaknutijih članova PDG Mladen Kajganić.

Zatim je o doprinosu lokalnoj zajednici i suradnji sa Gradom Našice govorio njegov gradonačelnik i član LC Našice Krešimir Kašuba, a o doprinosu D-126 Hrvatska govorio je DG Milorad Stanić koji je i najzaslužnijim članovima podijelio značke međunarodne predsjednice.

Zatim su PDG D-123 Sjeverna Makedonija Dragi Filevski i PDG D-129 Slovenija Jurij Šarman pozdravili i čestitali LC Našice izuzetan Jubilej i uručili prigodne poklone, što su učinili i svi prisutni klubovi iz D-126 prisutni na sjednici.

Osim ove svečanosti u sklopu 1.sjednice kabineta održana je i 1.sjednica Vijeća guvernera D-126 Hrvatska pod predsjedanjem PDG Darka Ćuruvije.

Zatim prethodno večer 09.09. organiziran je posjet vinariji Feravino u Feričancima uz degustaciju vina i slavonske specijalitete

U toku subote popodne održana je i Promocija proizvoda izrađenih od strane slijepih i slabovidnih osoba i Promocija Vinograda dobrote i dr., te promocija knjige člana i bivšeg predsjednika Udruge Slijepih Našica g.Rolanda Butkovića kao i prezentacija Predsjednice Udruge slijepih gospođe Tatjane Bela kako pristupati slijepim i slabovidnim osobama i pružati im pomoć.