LC MURSA – PRODANI BOŽIĆNI KOLAČIĆI

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 17 prosinca, 2011 - 18:16
Ni neugodan sjeverni vjetar, ni kiša, ni susnježica nisu otjerale osmijeh s

Subotnje jutro (17. prosinca 2011.) nije obećavalo ništa lijepo. Vijavica užasno hladnog sjevernjaka, popraćena najprije kišom, a potom neugodnom susnježicom prekrila je Trg sv. Trojstva u povijesnoj osječkoj Tvrđi. Štandovi Osječkog božićnog sajma, brižno pripremljeni dan ranije, zjapili su gotovo prazni, da bi se negdje oko devet sati, unatoč 'kijametu', počeli puniti, a izlagači zagrijavati kuhanim vinom iz termosica...

No, vrijedne članice Lions cluba Mursa ni da su padale sjekire s neba, ništa ne bi pokolebalo u finalu njihove gotovo mjesec i pol dana duge i vrlo smišljeno pripremane akcije prodaje staklenki s božićnim kolačićima, koje su same oslikale i kolačiće ispekle. I nisu se prevarile... Jedva dva sata nakon što su se počele smrzavati na svome štandu, do kojega je s obližnje obale Drave ludi sjeverni vjetar donosio kišu i vlažne pahulje prvog ovogodišnjeg snijega – rasprodana je sva količina pripremljenih staklenki s božićnim kolačićima. I ne samo to. Članice ovog osječkog Kluba posebno su si dale truda i istodobno pripremile simpatično izdanje s receptima za pripremu tih sitnih božićnih kolačića.

Promrzle 'Mursice' u obližnjem kafiću, po završetku još jedne uspješne akcije zadovoljno su konstatirale da su s prihodom od oko 13.000,00 kuna nadasve uspješno privele kraju i svoj u posljednje vrijeme stožerni projekt. A on se sastojao u zatvaranju financijske konstrukcije za kupnju pisača na Braillovu pismu, namijenjenog Udruzi „Dodir“, koja skrbi o gluhoslijepim osobama Osječko-baranjske županije.

Sve čestitke članicama Murse na još jednoj njihovoj sjajno organiziranoj i nadasve humanitarnoj akciji. – š.

  • Ni neugodan sjeverni vjetar, ni kiša, ni susnježica nisu otjerale osmijeh s
  • Ni neugodan sjeverni vjetar, ni kiša, ni susnježica nisu otjerale osmijeh s
  • Naslovnica“ knjižice s receptima vrijednih članica osječke Murse
  • Simpatično oslikane staklenke s ukusnim božićnim kolačićima
  • Simpatično oslikane staklenke s ukusnim božićnim kolačićima