LC Mursa po prvi puta se uključio u dodjelu studentskih nagrada

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 9 siječnja, 2015 - 22:32

Lions klub Mursa  2014. godine prvi puta  se uključio u veliku godišnju akciju triju klubova Regije Istok:  idejnoga začetnika projekta,  LC Osijek, zatim LC Đakova i LC Slavonskoga Broda. Dugi niz godina ovaj projekt nagrađivanja najboljih studenata jedan je od najljepših projekata u predblagadansko vrijeme u Osječko-baranjskoj županiji kada je potrebno sjetiti se ne samo onih sa zdravstvenim poteškoćama, siromašnih i napuštenih, nego i onih izvrsnih, marljivih, pametnih i nadasve odgovornih prema svojim roditeljima, zajednici i sebi. To su upravo nagrađeni studenti različitih fakulteta  Sveučilišta J.J. Strossmayera koje su Lionsi nagradili za njihov iznimni uspjeh u ovoj godini .

Uz nazočnost rektora Sveučilišta, prof.dr. Turkalja te brojnih sveučilišnih profesora, predstavnika Lions klubova i dužnosnika Distrikta, nagrade su Leoni Kolak, studentici Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Danijelu Vilčeku studentu Filozofskoga fakulteta  i Izabeli Justament, studentici Pravnoga fakulteta, dodijelile predsjednica LC Mursa  Mirjana Pajić, tajnica kluba Ivanka Senčar i past guvernerica Nada Arbanas. Svečanoj dodjeli su nazočili predsjednik Regije Istok, Mladen Kajganić, predsjednik Zone 2 Damir Šterijev, past guverneri Antun Tucak i Radoslav Galić te članovi Lions klubova iz naše regije.

U svome kratkom  obraćanju cijenjenom skupu, Nada Arbanas je govorila o značaju lionsa u svijetu  i Republici Hrvatskoj, o služenju potrebitima, djeci i mladima, promovirajući na taj način sve one vrednote  u koje lionsi vjeruju i s kojima žive. Posebno se obratila nagrađenim studentima,  uz čestitke „našoj najboljoj  Hrvatskoj“, uvjerena da upravo oni svojim znanjem i mladenačkom snagom nose tako željeni napredak i blagostanje u sretniju budućnost naše zemlje.

 

Osijek, 29.12.2o14. godine                                                                                                        N.A.