LC Mursa donirao predstavu Ti loviš članovima udrugama

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 28 travnja, 2015 - 22:10

LC Mursa donirao je lijepu predstavu TI LOVIŠ u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku,i na taj način darivao i obradovao djecu i roditelje iz Udruga Veliko srce malom srcu, Moje dijete,Downov sindrom, Novi dan i Dar.

U ime Lions cluba djecu su pozdravile članice Irella Bogut i Mira Perić Kraljik i uz lijepu recitaciju pjesmice , zaželile im da uživaju u predstavi.U ime svih udruga na darovanoj predstavi, zahvalila se gđa. Valentina Mikić,voditeljica Udruge Veliko srce malom srcu za Osječko-baranjsku županiju i Vukovarsko-srijemsku županiju.

Predstava TI LOVIŠ nastala je u suradnji Hrvatskog doma u Vukovaru i kazališne skupine Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku.Riječ je o tekstu Saše Eržen u režiji Lidije Helajz,osječke vrsne glumice i voditeljice Dramskog studija, ovogodišnje dobitnice nagrade Zvjezdana Ladika za najuspješniji pedagoški rad.Predstava je namijenjena djeci mlađeg uzrasta,a govori o ljubavi, prijateljstvu i različitostima.Kroz igru vilenjaka,psa i zeca, djeca su doznala tko koga lovi , tko se boji,tko je brži ,spretniji i pametniji. Pas i zec, dva su svijeta različita , u svojoj igri slični i nesebični.

Sretne smo što smo donirale tu predstavu  i razveselile tu malu djecu, jer djeca su naša radost i veselje i posebno smo na njih osjetljivi.