LC MARJAN - IZLOŽBA RADOVA KORISNIKA UDRUGE ZA INKLUZIJU „LASTAVICE“

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 2 travnja, 2015 - 13:21

U organizaciji Lions kluba Marjan dana 06.03.2015. u 18 sati u Hrvatsko francuskom društvu, Marmontova 3 otvorena je izložba na kojoj su se svojim radovima predstavili korisnici Udruge za inkluziju „Lastavice“.

 

Vizija djelovanja Udruge je društvo u kojem će osobe s intelektualnim teškoćama, teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom te djeca bez adekvatne roditeljske skrbi biti prihvaćena kao ravnopravna u svim segmentima društvenog života.

Da bi se to ostvarilo korisnici se bave različitim aktivnostima, ali izrazito zadovoljstvo pokazuju krojačkim i šivačkim aktivnostima te izrađuju razne tekstilne proizvode. Kako bi svoje proizvode učinili što privlačnijima širem tržištu potreban im je color printer za tekstil.

Stoga se Lions klub Marjan odlučio ovu godinu  donirati im upravo taj aparat za tiskanje tekstila. Na ovaj način pomoći će članovima ostvariti još bolje radove te također i olakšati im uključivanje u svakodnevni život.

 

Na ovoj izložbi imali smo priliku vidjeti kako članovi „Lastavica“ izrađuju slike, rade u glini, recikliraju papir, glinu, izrađuju prigodni asortiman (Božić, Uskrs, Valentinovo), rade mozaike te kroje i šivaju.

Ova izložba također pokazuje njihov talent te kako osmišljeno i kvalitetno provode svoje vrijeme na kreativnim radionicama.

 

Svojim prisustvom veliki broj naših sugrađana uveličao je ovu izložbu.

 

LIONS KLUB MARJAN SPLIT

Predsjednica

Antonija Uglešić