LC LENUCI u tradicionalnoj akciji JAGLAC u borbi protiv diabetesa priskribio za ljetnji kamp za četvoro djece u Crikvenici i omogućio 174 pregleda

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 27 svibnja, 2019 - 19:20

LC Lenuci tradicionalno u akciji JAGLAC

U akciji „Borbe protiv dijabetesa Jaglac“ koja je istovremeno provedena u Zagrebu i Opatiji u suradnji s  Lions klubom Opatija i  Crvenim križom iz Opatije, dobila je potporu Grada Zagreba i Grada Opatije, tvrtke Optotim d.o.o. uz pomoć tajnice Sandre Mulović, našeg LEO Distrikta i LEO Tri kule, kao i Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga. U akciji su potrebiti dobili 174 besplatna specijalistička pregleda vida, tlaka i  mjerenje razine  šećera u krvi uz što su  prikupljena  dodatna sredstva donacije od 8.000 kuna.

Prikupljena donacija predana je Hrvatskom savezu za edukaciju četvero oboljele djece u ljetnom kampu u Crikvenici. Akcija „Borbe protiv dijabetesa Jaglac“ provedena i prihvaćena i na simpoziju Lionsa „New Voices“ u Zagrebu uz podršku Guvernerice Distrikta 126 Hrvatska Sanje Paprenjak i na kojoj su sudjelovale predsjednica Irena Dubravec, prva dopredsjednica Vesna Boinović Grubić i članice Sanja Kalambura i Marica Žižić.

Svjesnost je svijetlost!