LC Korzo - Rijeka organizirao je izlet za Lionse i njihove prijatelje

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 10 lipnja, 2012 - 16:22
Sudionici izleta

Dana 09.06.2012 LC KORZO Rijeka organizirao je izlet za LIONSE i njihove prijatelje , obilježivši na taj način približavanje kraja ove Lions godine

Jednodnevni izlet u dvorce Miramare Trieste  i Duino bio je nova prilika za druženje ,širenje ozračja prijateljstva i pomaganja drugima, a bio je izuzetno edukativan obzirom na činjenicu da  smo naš izlet  podijelili  s dvije osobe koje su našu opću  kulturu obogatili prekrasnim pričama i poviješću.

Prof.  Theodor De Canziani  i prof  Matilda Ružić ( praunuka Ivane Brlić Mažuranić  i potomak bana Mažuranića ) vodili su nas kroz čarobne prostore i učinili da tamo provedni sati izgledaju kao da doista živimo u to doba a sve stoga jer su oni dio tog života doista i proživjeli , a njihovo poznavanje povijesti je neiscrpno , bili su nam više od bilo kakvog vodiča i hvala im na tome .

Nakon  edukativno dijela izleta organiziran je ručak u Muggi, u mjestu Santa Barbara kod obitelji Cigui  gdje se druženje nastavilo uz izvanredan ručak  .

 Zatim ponovno kulturni sat povijesti Trsta , a onda  sretni, umorni i zadovoljni svojim kućama  obogaćeni novim saznanjima, sretni što imamo takve prijatelje i spremni za nove akcije .

Marina Seiler D'Annibale

Tajnica LC Korzo Rijeka