LC Korzo iz Rijeke poziva na Humanitarni koncert

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 10 lipnja, 2015 - 09:01

Pozivamo vas na humanitarni koncert koji organizira LC Korzo Rijeka, 08.06.15. u Hrvatskom Kulturnom Domu na Sušaku ( HKD ).

Sva sredstva prikupljena od prodaje karata sa koncerta namijenjena su kupnji sportskih invalidskih kolica te setova boća različite tvrdoće za djevojčicu Doru Brnić iz Rijeke, rođ.21.02.2001.g., članicom Boćarskog Kluba osoba s invaliditetom “Pulac”.

Cijelu manifestaciju zamislili smo na način da se kroz istu proteže naiscrpna tema ljubavi jer "Ljubav odolijeva vremenu koje sve otima. ( J.W.Goethe).

Naša je  ljubav usmjerena prema djevojčici Dori . Želimo joj barem malo pomoći i omogućiti joj lakše djetinjstvo te unijeti malo topline u njen mladi život.  

Pozornica će biti ukrašena cvijećem i balonima u obliku srca ili cvijeća, a na centralnom dijelu pozornice biti će klupica - „ljubavna klupica“ te će sve biti popraćeno posebnim svjetlosnim efektima, kao i slikama-dijapozitivima na zidu, na kojim će se izmjenjivati citati ljubavi, pomaganja potrebitima i snage ljudskog srca povezanog u dobroti.

Naši gosti, prijatelji i sami sudionici humanitarne manifestacije

-Neno Belan i Fiumensi, Luka Nižetić, Daniel i Ana (DNA), klapa Luka, Tina Vukov, Damir Kedžo, zbor Kaplan i Alen Liverić-

 svojim bi izvođenjem  pjesama ljubavnog sadržaja postali dio našeg humanitarnog projekta, a na tome se   unaprijed od srca svima zahvaljujemo.

Bila bi nam iznimna čast i zadovoljstvo, a prije svega iskrena zamolba da nam se pridružite i  kupnjom ulaznice od 70 kn   pomognete da prikupimo sredstva za djevojčicu Doru.

Unaprijed vam neizmjerno zahvaljujemo,

                                                   Predsjednica  LC Korzo  Rijeka 

                                                                Marica Kučan

Karte za humanitarni koncert :

Na blagajni HNK Ivana pl.Zajca radim danom od 09-19,sub:09-13

Na dan izvođenja koncerta sat vremena prije početka na blagajni HNK

Na broj telefona : 095 198 2562 rizničarka Anči Bognolo

                             098 991 2961  tajnica  Marina Seiler D'Annibale