LC Korzo : donacija slatkih paketića

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 19 prosinca, 2022 - 22:01

Kako bi barem malo uljepšali predstojeće blagdane tri su žene inicirale, organizirale i realizirale još jednu humanitarnu akciju namijenjenu oboljelim ženama Rijeke koje svakodnevno treba voziti na terapije u KBC. Glavne u akciji bile su članice Lions kluba Korzo Tamara Perić i Marica Kučan, te predsjednica Udruge Srce za nju Katarina Kukolj. Nakon, stvarno kratkog međusobnog razgovora, Perić i Kučan, uspjele su dogovoriti izradu slatkih božićnih darova, a Kukolj će ih u sklopu njihove šire akcije darovati bolesnim ženama.

Za izradu četrdesetak slatkih paketića pobrinula se otočna slastičarnica "Cake Time", vlasnice Marine Brozić, iz Bajčića na otoku Krku. Paketići slatkiša, koje je osigurao  LK Korzo jučer su predani predsjednici Udruge Srce za nju, ona će ih uručiti ženama koje leže na riječkoj onkologiji, a ostalim korisnicama besplatnog prijevoza dostavit će se idućih dana i drugi donirani darovi.

Ovo je, inače, prva zajednička akcija lions kluba i riječke udruge, a kako su se jučer dogovorile Katarina Kukolj, Tamara Perić i Ljiljana Škugor, neće biti i posljednja jer svi znamo kako je važno pomagati  što je i smisao našeg humanitarnog djelovanja.