LC Dubrovnik – Sveti Vlaho ponovno u akciji.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 10 prosinca, 2012 - 19:20

Lions Club Dubrovnik -  Sveti Vlaho i hrvatski vinari u subotu 8. prosinca  su ispred Robne kuće Srđ organizirali humanitarnu akciju „Kupnjom najkvalitetnijih i najpoznatijih hrvatskih vina, pomozimo u nabavi monitara za praćenje moždane funkcije novorođenčadi .

Dakle, kao što sam naziv akcije i kaže, sva sredstva zarađena prodajom najkvalitetnijih i najpoznatijih hrvatskih vina namjenjena su za nabavu ovog medicinskog aparata. Time se naš klub priključio akciji Regije Jug t.j. nabavci ovog izuzetno važnog aparata za potrebe KBC Split.

Kiša i ružno vrijeme ipak nisu spriječili Dubrovčane da se odazovu ovoj hvale vrijednoj akciji. Rezultat akcije je i više nego zadovoljavajući a veliki dio hrvatskih vinara, nakon saznanja o uspješnosti akcije, donirala je još svojih vina.

Dakle, akcija se nastavlja na istom mjestu i ove subote 15. prosinca. A već slijedeće subote 22. prosinca slijedi tradicionalna Božićna akcija skupljanja prehrambenih i higijenskih potrebština ispred supermarketa PEMO. Prošle godine skupljeno je preko 2000 kilograma tih potrebština i podijeljeno 180 paketa potrebitim građanima Dubrovnika.

Lijepo je biti Lions ovih dana u Dubrovniku !!