LC Đakovo: Pečenje ribica na Badnjak

Slika korisnika Vedran Grgas
Vedran Grgas 24 prosinca, 2021 - 19:17

Lions club Đakovo i ove je godine po 28. put proveo akciju pečenja ribica na Badnjak. Akcija je i ove godine provedena u sklopu manifestacije „Advent u Đakovu“ te je sugrađanima podijeljeno 50 kg ribica i 20 litara kuhanog vina. Humanitarni rad Lions cluba Đakovo prepoznat je od strane naših sugrađana te bez obzira što  su ribice dijeljene besplatno nemali broj građana ostavio je dobrovoljni prilog za naš humanitarni rad.

Ovim putem zahvalili bi se Gradu Đakovu i gradonačelniku Marinu Mandariću što poput naših sugrađana podržavaju naš humanitarni rad i ovu dugogodišnju akciju te su  omogućili besplatno dijeljenje ribica. Zahvaljujemo i tvrtki Libro d.o.o na donaciji.

I veliko hvala svim našim sugrađanima koji na prate već 28 godina i što su nam se na ovaj lijep Badnji dan priključili u tako velikom broju. I nagodinu vas članovi LC Đakovo čekaju na istom mjestu sa finim ribicama i kuhanim vinom.

Prikupljena sredstva namijenjena  su za humanitarnu akciju   „Dr. ZVONKO BENAŠIĆ" u kojoj LC Đakovo daruje najstarijeg građanina grada Đakova i obitelj s najviše djece na području grada Đakova, najboljem studentu KBF-a, te obitelji sa područja grada kojoj je pomoć neophodna.

LC Đakovo